Teismui įteiktame pareiškime skolų išieškojimo bendrovė nurodė, kad dar 2009-ųjų pavasarį E. Dragūnas sudarė sutartį, tačiau iki 2014-ųjų įsiskolinimo taip ir nepadengė.

Su pateiktais dokumentais susipažinęs teismas nutarė priimti teismo įsakymą – juo iš E. Dragūno „Lindorff Lietuva“ priteista 927 Lt skola ir 235 Lt siekiančios palūkanos.

Kam atlikėjas gali būti skolingas, neskelbiama – skolų išieškojimo bendrovės nėra linkusios atskleisti savo klientų paslapčių.

Teismo priimtas įsakymas dar neįsiteisėjo – jeigu E. Dragūnas nesutinka su jam pateiktu reikalavimu padengti įsiskolinimą, jis privalo per 20 dienų kreiptis į teismą su nesutikimu. Tuomet reikalavimas bus panaikintas, o kreditoriui pageidaujant, bus pradėtas civilinis procesas.

Tai jau ne pirmas kartas, kai iš E.Dragūno pinigus bandoma susigrąžinti teisiniais keliais – prieš kelerius metus DELFI skelbė, kad atlikėju buvo susidomėję antstoliai.

Šiuo metu E. Dragūnui teisme yra iškelta dar viena byla – fotografas Vincas Alesius teigia, kad atlikėjas esą neteisėtai savo koncertų reklamoje panaudojo jo darytą nuotrauką. Ieškinio suma - 10 070 Lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (153)