Oro uoste krepšininkus gerbėjai pasitiko su skanduotėmis „Žalgiris“, fejerverkais ir plakatais su užrašu „Sveiki atvykę, krepšinio šalies ambasadoriai“.

Žinia apie Mugloje viešinčius žalgiriečius netruko pasklisti po miestą. Lietuvos krepšinio komandos viešnagę plačiai nušvietė vietos žiniasklaida.

Vienas atkaklus Š. Jasikevičiaus gerbėjas nusprendė nepraleisti progos pasimatyti su krepšinio žvaigžde netgi per savo vestuves.

Jaunikis su nuotaka valandą laukė Š. Jasikevičiaus prie viešbučio, kuriame yra apsistojusi komanda - jaunavedžiai norėjo šiek tiek pabendrauti ir nusifotografuoti su savo mylimu krepšininku.

Tiesa, „Žalgirį“ treniruojantis Š. Jasikevičius su jaunavedžiais vienas fotografuotis pasikuklino ir pasiūlė jiems įsiamžinti su visa komanda.
"Žalgirio" treniruočių stovykla Turkijoje (K. Gurbuz nuotr.)
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)