Naujuoju bičiulio sukurtu kvapu nustebinta verslininkė D. Bosas sakė, kad nors kvepalų parduotuvėje ji galinti praleisti valandų valandas, norėdama išgauti tobulą savo aromatą, ties vienais kvepalais niekada neapsistoja.

„Tikėjausi, jog Saugirdo kvapas taps siurprizu jį pažįstantiems. Man jis buvo netikėtas, prabangus, įtraukiantis. Toks, kurį tikrai pridėsi į savo kvepalų kolekciją. Kvapai mano gyvenime man yra absoliučiai viskas – kvepalų butikuose tiesiog prarandu laiko nuovoką ir niekada nesirenku to, kuo kvėpinasi dauguma. Vis tik, kai kuriu savo dienos kvapą, renkuosi jį miksuoti iš kelių skirtingų kvepalų buteliukų.

Turiu penkis ar šešis geriausius savo kvepalus, kuriuos kartu derinu kiekvieną dieną, kad išgaučiau tobulą aromatą. Mano kvapai gilūs, nišiniai ir jau gali vadintis sunkiąja artilerija. Galiu pasakyti, kad jau tikrai turiu išlavintą uoslę ir drąsiai galiu žaisti šiuos kvapų žaidimus, nebijodama prašauti pro šalį“, – apie savo kvapus pasakojo verslininkė D. Bosas, su šypsena patikindama, kad vis tik geriausias jos gyvenime kvapas, kaip ir daugeliui įsimylėjusių moterų, yra tiesiog jos vyro.

Garsios žvaigždės Saugirdo Vaitulionio renginyje

Prabangiame renginyje Daina su dukra tiesiog spindėjo ir žavėjo savo įvaizdžiais – pademonstravo ne tik išpuoselėtas kūno formas, bet ir kruopščiai suderintas stiliaus detales bei aksesuarus.

Garsios žvaigždės Saugirdo Vaitulionio renginyje

Išskirtinį vaizdo įrašą iš kvepalų pristatymo galite pamatyti čia.

Pasveikinti bičiulį Saugirdą Vaitulionį su išskirtiniu pristatymu taip pat atvyko atlikėja Natalija Bunkė su vyru Edgaru, nuomonės formuotojos Karolina Meschino, Indrė Stonkuvienė, iš Paryžiaus atskridusi Deimantė Kazėnaitė, Inidė Jasnauskaitė, Kristina Ivanova, laidų vedėjos Gintarė Gurevičiūtė, Rūta Mikelkevičiūtė, Gerda Žemaitė, modeliai Solveiga Mykolaitytė, Kotryna Kazlovaitė, Karolina Toleikytė, Simona Starkutė, verslininkas Ramūnas Vyšniauskas, stilistė Milda Metlovaitė bei daugelis kitų.

Naujojo kvapo pristatymas tapo įspūdingu prabanga ir elegancija alsuojančiu reginiu, kurio braižas jau tapęs vizitine paties vakaro šeimininko Saugirdo Vaitulionio daugiau nei dešimtmetį kuriamų renginių kortele. Naujųjų kvepalų pagrindinės bergamotės, juodųjų pipirų, citrono, gintaro, muskuso, medienos ir ambros natos pasklido net po tris Trakų Vokės dvaro erdves, kuriose svečiai galėjo mėgautis užburiančiais muzikos žvaigždžių pasirodymais.

Fortepijono klavišus vakaro metu glostė atlikėja bei pianistė Diana Dargienė, išskirtiniu balsu svečius džiugino jau netrukus savo debiutinį albumą pristatysiantis atlikėjas Gebrasy, o didžiausia vakaro staigmena tapo ovacijų bangą visame dvare sukėlusi atlikėja Neda Malūnavičiūtė.

Prabangioje parfumerijos ir muzikos bendrystėje susirinkusios žvaigždės ne tik įvertino charakteringus naujuosius kvepalus, bet ir atskleidė, kokiems kvapams negali atsispirti pačios

Vakaro svečiai:

„Saugirdo kvepalai tikrai nustebino. Įdomu, jog jis dinamiškas ir atsiskleidžia vis kitaip praėjus laikui. Mano gyvenime kvapai vaidina labai svarbų vaidmenį. Juos kruopščiai renkuosi ir jei jau įsimyliu vieną – jis taps mano favoritu ilgą laiką. Apskritai kvapas yra magiškas dalykas, gebantis nukelti tave į prisiminimus ir leisti iš naujo patirti teigiamas emocijas. Tokie kvapai man visuomet bus mano močiutės ar mamos kvapas. Turbūt nenustebinsiu, jei pasakysiu, jog šiuo metu, mano mėgstamiausias gyvenimo kvapas yra mano dukros Isabellės“, – renginio metu pasakojo K. Meschino.

Pristatymo akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją