Prieš penkerius metus R. Kirilkinas taip pat bandė iškovoti galimybę atstovauti Lietuvą „Eurovizijoje“. Tuomet konkurse vaikinas dalyvavo su daina „I love boy“ (liet. „Aš myliu berniuką“). Šįmet atlikėjas Lietuvą bandys pavergti su daina apie gresiantį karą ir tragiškus Paryžiaus įvykius.

„Mes visi esame pasaulio vaikai. Daina bus pozityti ir gaivi, nors joje ir bus liečiamos labai jautrios temos“, – aiškino autorius.

Dainos autorius Laimonas Žiulpa DELFI pasakojo, kad nors daina yra apie niūrius pasaulio įvykius, vis tik ji nuspalvinta gaiviomis ir pozityviomis spalvomis. „Ši daina kurta specialiai Ruslanui, manau, kad tik jis ir gali ją atlikti, nes ji pritaikyta jo balso spalvingumui, jį puikiai atskleidžia“, – kalbėjo Laimonas.

Anot dainos autoriaus, šįmet jis neturėjo planų dalyvauti „Eurovizijos“ atrankoje, vis tik, po susitikimo su R. Kirilkinu, šią nuomonę pakeitė ir ėmėsi darbų.

„Šiuo metu daina vis dar tobulinama ir iš tikrųjų nėra aišku, koks bus galutinis variantas. Vis dar atrandame joje naujų spalvų“, – pasakojo Laimonas ir patikino, kad pirminis dainos pradas nesikeis, tiesiog joje vis dar ieškoma tobulybės.

Su kokia daina Ruslanas bandys užkariauti Lietuvą ir išvykti į Švedijoje vyksiančią „Euroviziją“, paaiškės maždaug po mėnesio. „Dainą pristatysime greičiausiai po Naujų Metų“, – įvykių neskubino dainos autorius.

Kaip ir prieš penkerius metus, taip ir šįmet Ruslanas scenoje atliks anglišką dainą nors žada, kad įrašys ir lietuvišką jos versiją.

Nors paraiškų pateikimo laikas jau baigėsi, lietuviškų atrankų organizatoriai dar neskelbia, kas šįmet kaitins „eurovizines“ aistras. Vis tik jau tikrai aišku, kad pernai per plauką į „Euroviziją“ neišvykusi Mia konkurse nedalyvaus, o atlikėja Urtė Šilagalytė sieks atstovauti ne Lietuvą, o Šveicariją.