Garsenybės, sulaukusios vardinių kvietimų į dizainerio rengiamą šou, mielai jų nuotraukas viešino socialiniuose tinkluose. Viena tokių – dainininkė Oksana Pikul-Jaisaitienė, kuriai vestuvinę suknelę sukūrė J. Statkevičius. „Ačiū gerb. Juozui už kvietimą“, - rašė Oksana, paviešinusi kvietimo į renginį nuotrauką.


Kaip kiekvienais metais, taip ir šiais, į Juozo rengiamą šou kūrėjo gerbėjai plūste plūdo. Ryškiausia J. Statkevičiaus podiumo žvaigždė šiemet, kaip naujienų portalas DELFI jau skelbė anksčiau, manekenė Edita Vilkevičiūtė, demonstruoti Juozo drabužių atvyko sulaukusi paties kūrėjo kvietimo.

Pasiruošimas užkulisiuose - DELFI nuotraukų galerijoje:
Viena pirmųjų naujosios kolekcijos įvertinti atskubėjo J. Statkevičiaus mama Vanda, į būrį svečių įsisuko ir režisierius Vytenis Pauliukaitis bei jo draugas Eugenijus Skerstonas, stilistė Austėja Jablonskytė, Oksana Pikul-Jasaitienė, Eva Ghaoui, Jogaila Morkūnas. Verslininko Antano Boso žmona Daina į iškilmingąjį renginį atvyko su draugėmis - ponių kompanija vakarui rinkosi J. Statkevičiaus kurtus drabužius.
Juozo Statkevičiaus kolekcijos pristatymas

Vienas - be žmonos - Juozo naujausios kolekcijos atvyko apžiūrėti verslininkas Rytis Širvaitis. Vos įėjęs į areną žinomas vyras nepanoro būti fotografuojamas. Paaiškėjo, kad J. Jurkutė-Širvaitė - užkulisiuose. Ji tapo viena iš kūrėjo modelių ir kolekcijos pristatymo metu pasirodė ant podiumo.

Tarp svečių - ir Laimutė Užkuraitienė su savo sūnaus Dariaus drauge Nijole Statkute, Izolda Gudelis, Gritė Maruškevičiūtė, Algirdas Kaušpėdas ir daugybė kitų.

Prieš kolekcijos pristatymą arenos prieigose buriavosi minios žmonių. Net VIP zonoje svečiai vos tilpo.
Juozo Statkevičiaus kolekcijos pristatymas

Tiesa, susirinkusieji į "Siemens" areną prieš pristatymą tylos minute pagerbė Rygoje įgriuvus prekybos centro stogui žuvusius žmones. Kolekcijos pasižiūrėti atvyko ir buvęs Latvijos prezidentas Valdis Zatleras su žmona Lilita. Tai - jau antrasis J. Statkevičiaus kolekcijos pristatymas, kuomet renginys pradedamas tylos minute. Praėjusiais metais susirinkusieji pagerbė Anapilin iškeliavusį dizainerio tėvą Juozą.

Surinkusiųjų laukė ir paties kūrėjo akibrokštas. Daugelis pastaruoju metu įpratę Juozą matyti su barzda. Po kolekcijos pristatymo išėjęs nusilenkti J. Statkevičius pademonstravo dailiai nuskustą veidą netikėtai nusiėmęs priklijuojamą barzdą.

J. Statkevičiaus kolekcijos pristatymo svečiai - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (272)