– Karolina, ar pažįstate Daną? Kaip atsidūrėte toje pačioje vietoje, kur buvo ir šis garsus amerikietis?

 – Be abejo nepažįstu, bet jau spėjau susipažinti, nes, kaip pastebėjote, pietavome kartu. Keliauju po Amalfi Coast su savo draugais ir vienas iš jų gerai pažįsta Daną. Turime savo jachtą, o jis su savo merginomis, todėl man tai yra pažeminimas, kai pasakoma, jog linksminuosi su juo (apie tai rašė lietuvos žiniasklaida - aut.past.). Manau, yra du skirtingi dalykai - pietauti ir linksmintis. Tas "linksmintis" šiuo atveju suprantamas kitaip.

 – Kaip Jus pristatyti? Ka veikiate gyvenime?

 – Baigiau mokslus Olandijoje, dabar mokausi Lietuvoje, bet neakivaizdžiai, tad kai turiu laiko ir galimybių, daug keliauju, kaip ir šiuo metu.

 – Kokius mokslus baigėte Olandijoje?

 – Business management (liet. Verslo vadybą), dabar Fashion management (liet. Mados vadybą) studijuoju.

 – Kodėl nenorite atvirai papasakoti apie save?

 – Nemėgstu viešumos, niekada neskelbiu savo gyvenimo viešai. Kur ar su kuo esu... Mano gyvenime pakanka pavydžių žmonių ir neigiamos energijos. Per daug besidominčių. Kuo mažiau žmonės žino apie mane, tuo geriau. Pažystu daug įtakingų žmonių, tiesiog nematau prasmės apie tai skelbti viešai ar tuo girtis. Esu daug aukščiau viso to. Kaip ir minėjau, žmonės labai pavydūs, ypač Lietuvoje. Kuria ir nebūtus dalykus, kaip ir šiuo atveju su Danu Bilzerianu. Džiaugiuosi šia pažintimi, nes pažinau jį visiškai iš kitos pusės nei mato kiti. Suprantama, tai, ką publikuosi apie save, taip ir įsivaizduos. Bet dabar tai yra tiesiog jo darbas. Ši kelionė buvo organizuota tik tam, kad sukeltų daugiau skandalo. Nebūkite naivūs. O aš tiesiogine prasme mėgaujuosi gyvenimu, nes šiuo metu mane supa mylintys žmonės, todėl Italijoje ir leidžiu daugiausia savo laiko, o aplinkinių nuomonė apie mane jokios įtakos mano gyvenime nedaro.

Portalas MIESTE.lt primena, kad Danas Bilzerianas garsėja visame pasaulyje kaip itin skandalingus vakarėlius mėgstanti asmenybė, o jo pašonėje visada būriuojasi kelios dešimtys gražuolių. Dano "Instagram" paskyroje daugybė nuotraukų, kuriose jis įsiamžinęs su pusnuogėmis merginomis, ginklais ar apsuptas itin prabangios aplinkos. Beje, kartu su Danu neseniai laiką leido ir transmoteris Agness Landau. Ji patikino, kad Danas jai rodė ypatingą dėmesį būtent po to, kai sužinojo, kad Agness - transmoteris.