„Į sceną visada smagu grįžti. Čia jaučiuosi tikrai gerai ir kaskart jaudinuosi taip pat, kaip ir pirmą kartą. Galbūt todėl, kad stengiuosi iš visų jėgų atiduoti klausytojui tas emocijas, kurias jaučiu dainuodamas. Kaip ten bebūtų, duetai yra tas projektas, kuris mane sugrąžino į sceną, įkvėpė vėl pajusti seną aistrą – dainuoti. Projektas kiekvienais metais tobulėja, kartais net pavydžiu naujų sezonų dalyviams“, – naujienų portalui DELFI pasakojo E. Štengeris.

Mundis džiaugėsi galėjęs atlikti naują bendrą kūrinį su Elvina. Bendradarbiauti su atlikėja jam – vienas malonumas, todėl Mundis sakė nedvejojęs, kokią dainą pasirinkti antradienio vakarui.

„Mūsų daina sulaukė palaikymo ir per nacionalines „Eurovizijos“ atrankas, ir radijo stotyse, todėl tikiu, kad ir duetų žiūrovams ji patiks. Per pastaruosius keletą mėnesių su Elvina tapome ne tik scenos partneriais, bet ir gerais bičiuliais. Buvo gera su bičiule žengti po ilgesnės pertraukos prieš kameras. Jaučiausi tikrai puikiai. Negaliu ir nenoriu savęs apgaudinėti – scena – mano širdies vieta.

Nors pastaruoju metu E. Štengerį gerbėjai retai turi progų išvysti viešumoje, atlikėjas tikina neketinantis niekur pradingti.

„Dirbu kurdamas naują dainą, o ir su Elvina tikimės dar atlikti ne vieną kūrinį kartu. Man atrodo, mūsų duetas tikrai neblogas, scenoje abu labai gerai jaučiamės, o bendro darbo sėkmė – akivaizdi. Mūsų daina skamba ne tik lietuviškose radijo stotyse, bet ir Didžiojoje Britanijoje, o po Naujųjų metų ją pradėjo groti ir „Eurovizijos“ radijas. Tai dar labiau įkvėpė tęsti šį eksperimentą, tikimės netrukus pradžiuginti gerbėjus nauja daina“, – DELFI apie artimiausius planus kalbėjo Mundis.

Tiesa, atlikėjų duetas antradienį prieš TV kameras pasirodė svečio teisėmis. Laida eterį išvys kitą savaitgalį. Tuo metu kiti "Žvaigždžių duetų" dalyviai pasirodymus surengė šokių vakaro tema. Vieni jų sulaukė komisijos liaupsių, kiti - kritikos, tačiau kiekvienas pasirodymas buvo originalus ir savitas.

"Žvaigždžių duetų" filmavimo akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (88)