Prieš kelias dienas socialiniuose tinkluose A. Kisielienė pasidalijo įrašu kuriame teigė, kad pradėti sportuoti nėštumo metu jai buvo tikras iššūkis, tačiau savijauta atlikus specialistų parinktus pratimus – visai kitokia.

„Kūnas palengvėja ir atsiranda bent šiek tiek jėgų. Iš tokių kaip aš, neturėjusių nieko bendra su sportu, sulaukiu žinučių, kad tik kankinu save, geriau leisčiau sau pailsėti. Bet kas žino, kaip veikia šis reikalas, pritars, kad prieš treniruotę dažniausiai jautiesi kur kas labiau pavargęs, aptingęs, nei po jos.

Nėštukėms, žinoma, taisyklės sportuojant visai kitokios, būtinas teisingas kvėpavimas, pilvuko ir dubens dugno suėmimas. Labai rekomenduoju pasikonsultuoti su Gerda Danylaite. Treniruotės treniruotėmis, bet gavau ir labai daug teorinių žinių. Kam aktualu, siūlau užmesti akį į jos profilį“, – šalia nuotraukos, kurioje įsiamžinusi po sporto rašė A. Kisielienė.
Akvilė Kisielienė

Delfi garsios moterų grupės narė teigė, kad sužinojusi, jog laukiasi, jau pirmais mėnesiais pradėjo ieškoti informacijos apie kūno pokyčius besilaukiant. Moteris domėjosi, kaip hormonai veikia organizmą ir kaip reikia teisingai elgtis buityje, kad pavyktų išvengti ar sumažinti įvairius skausmus.

„Nuolatinis pilvo pūtimas, sulėtėjusi medžiagų apykaita ir daugybė kitų pojūčių man buvo nauja, o kai savijauta prasta, labiausiai ir norisi visą dieną pragulėti ant sofutės. Bet net tuomet su vyru eidavome į lauką ir sukdavome ratus. Niekada aktyviai nesportavau, nes fizinio aktyvumo užtekdavo tiek kasdienybėje, tiek lekiant iš koncerto į koncertą, bet pasikeitus ritmui kūnas pats prašėsi pokyčių“, – kalbėjo A. Kisielienė.

Paklausta, kokį patarimą duotų šiuo metu besilaukiančioms mamoms, atlikėja siūlė lengvai, kiek leidžia kūnas, pasportuoti.

„Mano aplinkoje nėra daug sportuojančių nėštukių ar mamyčių, todėl svarbu rasti žmones, kurie sugeba užmotyvuoti ir paaiškinti naudą, kurią gauname tiek mes, tiek mūsų lėliukai, augantys pilvukuose. Mano didžiausia motyvatorė – profesionali nėščiųjų trenerė Gerda, kurios žiniomis aš labai pasitikiu ir po kiekvienos treniruotės tik dar ir dar kartą įsitikinu, kokius stebuklus daro sportas“, – šypsojosi A. Kisielienė.

Delfi primena, kad vasaros pradžioje grupės „Queens of Roses“ narė A. Kisielienė pranešė, kad su vyru Laimonu laukia šeimos pagausėjimo. Apie tai žinoma moteris parašė socialiniuose tinkluose, žinia sutiko pasidalinti ir su Delfi.

„Kartais stebuklams prireikia šiek tiek laiko“, – pažymėjo atlikėja ir pasidalijo nuotrauka, kurioje matyti augantis jos pilvukas.

A. Kisielienė ir jos mylimasis krepšininkas L. Kisielius susituokė 2016-ųjų liepą.

Santuokos ceremonijos metu nuotaka vilkėjo elegantišką, žemę siekiančią suknelę, o rankoje spaudė egzotinių protėjų bei eustomų puokštę.

2016-iais šeimą sukūrusi dainininkė mergvakarį atšventė Paryžiuje. Tiesa, linksmybės prasidėjo Vilniuje. Sostinės gatves praskriejusi Akvilė buvo pakviesta į prancūzų kalbos pamoką. Linksmybės ir išbandymai tęsėsi ir toliau. Merginos nuvyko į Vilniaus centre esančią prancūzišką kavinukę, kur skanavo prancūziškus užkandžius.

Tuomet veiksmas persikėlė į šokių studiją, kurioje ir vėl puikiai atsiskleidė šventės tema. Merginos išmoko šokti burleską, žymiausią Mulen Ružo šokį. Tą dieną jas lydėjo ir dar daugybė pramogų, privertusių visas garsiai juoktis ar iš jautrumo nubraukti ašarą. Pasitelkus apgaulę ir gerokai suklaidinus Akvilę, pavyko sukurti neįtikėtinai smagią šventę.

Finaliniu mergvakario akcentu tapo Akvilei visų bičiulių įteikta dovana – pasas ir skrydžo bilietas. Kaip pati Akvilė užsiminė, tai buvo viena didžiausių jos svajonių, apie kurios išsipildymą ji net nedrįso pasvajoti.

Merginų linksmybės prasitęsė Paryžiuje, kur pirmą kartą ji apsilankė su savo mylimuoju Laimonu bei šeima. Tąkart portalui Delfi moteris pasakojo, kad liko sužavėta ir architektūra, ir jaukiomis kavinėmis, ir gamta bei žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)