"Galvojau įsigyti Siamo orientalų veislės kačiuką, - portalui MIESTE.lt pasakojo N.Bunkė. - Tokį patį turi ir Naglis Bierancas." Išskirtinės išvaizdos augintinį nusprendusi įsigyti Natalija suskubo jį aplankyti, deja, po susitikimo, persigalvojo. "Tarp mūsų neužsimezgė ryšys, - tvirtino Natalija. - Kai pirkau pirmąjį savo katiną, Kanados sfinksą Demoną, nuo pat pirmos akimirkos supratau, kad tai mano katinas. Jo ir charakteris buvo kaip mano."

Nataliją sužavėjęs Siamo orientalų veislės kačiukas kainuoja apie 500 eurų, tačiau ji nemano, kad tai labai didelė suma, nors įvardijo, kiek daugiausia galėtų sumokėti už augintinį. "Žinot kaip būna, kai labai norisi, gali sumokėti bet kiek, - nusijuokė moteris. - Tačiau beprotiškos sumos, kokių 5 tūkstančių eurų, tikrai nemokėčiau."

Pasidomėjus, kodėl Natalija nepriglaudžia paklydėlio iš prieglaudos, o ieško veislinių kačiukų, ji buvo konkreti. "Man tiesiog patinka įdomūs katinai. Šis, apie kurį svarsčiau, taip pat kitoks, jo nosis tokios keistos formos, didelės ausys. Tesiog tokie išskirtiniai bruožai man labai gražu. Pirmasis katinas taip pat buvo visiškai kitoks."

Pirmojo savo katino Natalija neteko prieš 5 metus. Kanados sfinksas Demonas pas N.Bunkę augo trejus metus, buvo kruopščiai prižiūrimas ir net skindavo laurus tarptautinėse parodose. Deja, vieną rytą, greičiausiai per daug jautriai sureagavus į lauke šėlusį griaustinį, jį ištiko insultas ir jis neišgyveno.

Greitu gyvenimo ritmu gyvenanti Natalija tikina gyvūnui rasianti laiko, esą net ir pirmąjį savo katiną buvo pripratinusi prie kelionių, tad ir naujasis augintinis turėtų priprasti prie automobilio. "Visur, kur važiuodavau aš, važiuodavo ir mano katinas", - kalbėjo atlikėja.