Iš karto po pergalės, duodama interviu naujienų portalui DELFI, mergina atskleidė, kad dalyvauti gražuolių konkurse ją pastūmėjo širdies draugas Tomas ir tėvai. Už tai mergina jiems jaučiasi labai dėkinga.

Mergina taip pat yra dainavusi Šachmatiniame chore, kuris su grupe „Šarka pasirodė populiariame projekte per TV3.Daugiau naujienų – „Facebooke“!

Po oficialios renginio dalies Kėdainių arenoje renginio svečiai ir konkurso finalininkės patraukė į Kėdainių senamiestyje įsikūrusio viešbučio „Grėjaus namas“ restoraną. Čia visi atsipalaidavo po daugiau nei tris valandas trukusios tieisoginės televizijos transliacijos bei kėlė putojančio gėrimo taures už „Mis Lietuva 2014“ karūnos savininkės laimę. Čia A. Kavaliauskaitė mielai pozavo su savo vaikinu gausiai susirinkusiems fotografams.

Dūzgių akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (120)