Išsijungus TV kameroms ir nuslūgus įvairių projektų emocijoms, šokėjas pamažu grįžta į įprastinį gyvenimo ritmą. Toliau moko žmones šokti, lanko muay thai treniruotes, mokosi dainuoti naujoje grupėje. „Turiu veiklos nemažai“, – apibendrina M. Gaižauskas. Iš televizijos prodiuserių jis sulaukė ne vieno pasiūlymo dalyvauti ir kitokiuose TV projektuose. Į vieną iš jų šokėją kvietė su savo antrąja puse Jolanta Leonavičiūte.

„Tačiau noriu pailsėti nuo projektų maratono. Bent jau porą mėnesių. Nors pradžioje, neslėpsiu, labai trūko šurmulio. Per tiek laiko jau susiformavo įprotis keltis iš lovos ir kažkur bėgti. O dabar atsibundi ir pačiam reikia susigalvoti veiklos“, – juokiasi jis.

Galbūt pasibaigus TV projektų maratonui pasikeitė poros santykiai?

„Seniau būdavome pervargę, nervingi, dažniau pykdavomės. Dabar turime šiek tiek daugiau laisvo laiko, galime pabūti atskirai ar daugiau laiko skirti vienas kitam. Nebeliko pykčių darbinėmis temomis“, – pasakoja Marius.
Jolanta Leonavičiūtė ir Marius Gaižauskas

Ar šokėjas yra romantiškos prigimties ir mėgsta lepinti savo damą? „Nežinau, reikėtų jų klausti. Sunku atsakyti. Priklauso nuo mano veiklos intensyvumo. Jei turiu daug darbų, tada būnu ne koks romantikas. Bet kai atsiranda laisvesnio laiko, dažniau palepinu savo merginas“, – užsimena jis.

Galbūt pora jau planuoja kurti bendrą ateitį po vienu stogu? „Neplanuoju ir negalvoju, ar mes su Jolanta kartu gyvensime, ar bus iš mūsų pora. Tiesiog kol kas leidžiame laiką kartu. Sutampa mūsų norai, bendravimas, idėjos. Bet jei ateis laikas, kai mūsų nuomonės pradės skirtis, tikrai nekursime šeimos, liksime draugais. Tačiau, kaip jau sakiau, apie tai kol kas negalvoju. Tikiuosi, kad ir Jolanta apie tai dar negalvoja“, – prisipažįsta M. Gaižauskas.

Ne paslaptis, kad televizijoje dažnai matomi žmonės susilaukia daug gerbėjų dėmesio. Ar Marius yra pavydus?

„Jei ir pavydžiu, to neparodau. Nes jei žmogus demonstruoja pavydą, parodo ir savo silpnąsias puses. Tačiau per visą tą laiką, kai mes draugaujam, dar nebuvo progos pavydėti. Jolanta kartais pavydi, moterys turbūt kitaip viską mato nei mes, vyrai, – juokiasi Marius. – Manau, kad varžyti ir riboti kitų gyvenimo negalima. Kiekvienam duotas šansas. Bet jei žmogus nuvilia, vadinasi su juo tau nepakeliui.“

M. Gaižauskas neslepia, kad skandalai ir paslaptys sudrebino poros draugystės pamatus.

„Ne tik sudrebino, bet ir viską sugriovė. Po to laiko mūsų santykiai labai pasikeitė. Dabar nėra pasitikėjimo, todėl kurį laiką mūsų santykiai bus kitokie, kol vėl galėsiu įgauti pasitikėjimą. Jei apskritai galėsiu. Aš negaliu apgaudinėti nei jos, nei savęs ir pasakyti, kad viską pamiršau. Kol kas aš tai prisimenu, todėl ir pasitikėjimo ja nėra“, – atviras Marius.

Šokėjas iš žiniasklaidos sužinojo apie tikrąjį J. Leonavičiūtės amžių, tai, kad moteris augina vaiką, kad filmavosi erotinio pobūdžio filmuose.

Visa tai sužinojau ne per vieną kartą. Kai ką man pasakė pati Jolanta, kai ką vėliau sužinojau iš žiniasklaidos. Aš esu už atvirumą. Jau po pirmo karto pasakiau jai tai. Bet pasitikėjimas dužo vieną, antrą, trečią kartą... Kol galiausiai visai buvo sunykęs... Dabar mūsų santykius sunku įvardinti. Draugaujame, bet negaliu su ja draugauti kaip seniau su kitomis merginomis. Nėra pasitikėjimo, o be jo nieko negali būti“, – sako atviras prieš save ir kitus šokėjas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (406)