Aktorė tapo viena iš pretendenčių į rudenį startuosiančio muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ vedėjos vietą, tačiau šou kūrėjai sprendimo dėl Ingos priimti negali, mat privalo sulaukti formato autorių ir pardavėjų olandų „palaiminimo“.

Praėjusį sezoną prie „Lietuvos balso“ vedėjų vairą suko aktorius Vytautas Rumšas jaunesnysis ir TV laidų vedėja Ugnė Skonsmanaitė.

„Nei mokytojai, nei vedėjai nėra patvirtinti, kadangi „Lietuvos balsas“ yra tarptautinis projektas. Tas procesas užtrunka ilgai. Prodiuseriai vedėjus ir mokytojus derina su televizija, derina su formato pardavėjais. Yra siunčiamas video, nuotraukos, o formato pardavėjai tvirtina arba netvirtina vedėjus ir mokytojus. Kol kas nėra jokių sutarčių ir priimtų sprendimų, negalime sakyti, ar ji bus vedėja ar nebus“, – pagrindiniam Lietuvos naujienų portalui DELFI kalbėjo LNK atstovas Gediminas Malaškevičius.

Ar minėtai televizijai pavyks susigrąžinti I. Jankauskaitę, paaiškės netrukus. Žinoma aktorė ne vienerius metus iki motinystės atostogų reprezentavo LNK. Ji vedė įvairius muzikinius projektus, o grįžusi po motinystės suspindo TV3 televizijos eteryje kaip Anapilin iškeliavusio aktoriaus Vytauto Šapranausko partnerė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (157)