Anot jos, šio projekto koncepcija yra tokia, kad jei visos keturios atlikėjos - Oksana Pikul-Jasaitienė, Katažina Niemycko, Liepa Mondeikaitė ir Natalija Bunkė gali koncertuoti, jos ir vyksta į pasirodymus.

Jei kai kuri iš jų negali, joms į pagalbą skuba Baiba arba Monika Šedžiuvienė.

„Kartais koncertuose nereikia net keturių narių - scenoje pasirodo tik trise. Aš niekur iš „Pop Ladies“ narių nesu dingusi, koncertuoju su jomis, bet labai retai“, - DELFI sakė B. Skurstenė.

Paskutinį kartą „Pop Ladies“ su Baiba pasirodė prieš kelis mėnesius. Be jos merginos koncertuos visą vasarą - prie grupės B. Skurstenė prisijungs tik rudenį.

Tačiau atlikėja dėl to nenusimena, nes ji ir be „Pop Ladies“ turi daug solinių koncertų ir projektų: „80's Live“ su gyva grupe, „Disco Route“ - 7-ojo dešimtmečio dainų projektas, „Obsession“ - su pučiamųjų orkestru, „Tabami No DJ's“.

„Patikėkite, turiu tiek projektų, kad duok Dieve sveikatos. Jei yra koncertų su „Pop Ladies“, labai džiaugiuosi, nes man malonu su jomis dainuoti. Bet taip yra, kad ne visu reikia keturių, ne visur reikia būtent tokio sąstato. Kiekvienam renginiui užsakovai pasirenka, ką jie nori matyti scenoje. Bet dėl to mums nekyla nei problemų, nei pykčių. Tai normalu“, - DELFI sakė Baiba.
"Pop Ladies"
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (136)