Viena pastarųjų garsenybės nusižengimų  – automobilį įžūliai šalia geltonos linijos ji pastatė po Vilniaus miesto apylinkės teismo langais. Paradokslau, bet tada teisme ji lankėsi dėl kito KET pažeidimo. Vilniaus miesto apylinkės teismas turėjo nagrinėti V. Jakutienei iškeltą administracinio teisės pažeidimo bylą dėl greičio viršijimo, tačiau posėdis neįvyko – jį teko atidėti dėl teisėjo ligos.

Dar vienas pažeidimas balandžio 3 dieną buvo užfiksuotas Lukiškių skersgatvyje. Lukiškėse kalinčio vyro su vaikais aplankyti atvykusi moteris automobiį paliko ant šaligatvio, šalia šioje vietoje statyti transporto priemones draudžiančio ženklo.

Įamžinto nusižengimo nuotraukos pasiekė DELFI redakciją. Įpykusi moteris dėl savo poelgio atsiprašė socialiniame tinkle, tačiau paragino pasisaugoti, „nes moteris dėl vaiko saugumo ir patogumo kitąkart ir padus pervažiuos!“.

Pavyzdžiui, vasarį moteris pažeidimus darė kas kelias dienas: vasario 1 dieną ji pažeidė taisykles magistraliniame kelyje Vilnius-Kaunas-Klaipėda, vasario 3  – Kaune, Savanorių prospekte. KET įvairiose vietose buvo nusižengta ir vasario 20, 24, 28 dienomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (442)