„Nežinau, kas tiksliai nutiko. Galbūt dabar toks etapas, tačiau vos tik lėktuvui pakilus į dangų ir skdendant atgal į Lietuvą man tarsi nušvitimas atėjo. Aš pagalvojau, jog jau daug gyvenime visko buvo ir kam man mano aplinkoje žmonės, kurie tik kankina mane ir išsunkia. Neįvardinsiu garsiai, kas jie, bet galiu pasakyti, kad sugrįžusi iš gyvenimo išbraukiau du žmones. Noriu gyventi visiškai kitaip ir manau, kad jie nėra verti nei mano dėmesio, nei abejingumo.

Nebesu jauna mergina, todėl kam man tie, kurie tik išnaudoja ir kenkia. Gyvename juk tik kartą“, – DELFI pasakojo žinoma moteris.

Portugalijoje pristačiusi naujausias savo dainas A. Petravičienė neslepia, jog kartu su sugrįžimu į sceną atėjo ir naujas kūrybos bei gyvenimo etapas. Tik dabar ji sakosi suprantanti, jog gali gyventi ir dainuoti tik savo malonumui.

„Turbūt pakankamai jau gyvenime dariau lipdama per save, vardan kitų ir tiesiog todėl, kad kažkas sakydavo, jog reikia. Nutariau padėti tašką ir toliau kurti vardan savęs. Žinote, ir daina, su kuria grįžau, man labai daug nervų sugadino. Tarsi per naktį vėl visi mane prisiminė, kvietė į laidas, filmavimus, prašė interviu. Man visko jau per daug, todėl ir dabar noriu atsiriboti, pabūti pati su savimi ir savo mintimis“, – sakė scenos atstovė.

DELFI primena, kad dar šių metų liepos pradžioje A. Petravičienę pasiekė šantažuojančios anonimo žinutės. Nežinomas asmuo reikalavo jos sumokėti solidžią pinigų sumą už tai, kad nuotraukos, kuriose ji vaikštinėja su nepažįstamu vyriškiu, nepakliūtų į spaudą.

Kiek vėliau paaiškėjo, jog tai buvo jos naujasis scenos partneris ir gruzinų kilmės dainininkas Erosas Kahabrišvili. Su juo Agnė ir pritatė naujausią savo dainą „Sudegusi meilė“.

Tačiau į sceną sugrįžusios atlikėjos nepasveikino jos senasis scenos partneris Radži. Supykęs dainininkas negailėjo kritikos senai draugei ir jos dainavimą su kitu partneriu palaikė išdavyste.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (169)