„Gyvenimas eina į priekį ir natūralu, kad kuriamos naujos dainos, dainuojama su kitais partneriais. Jei nori išlikti muzikinėje erdvėje, turi keistis. Tačiau aš nemanau, kad šis Agnės duetas eis toli. Dainoje girdimas nesusidainavimas. Ne iki galo viskas atlikta, paskubomis. Galbūt pati daina ir nebloga, bet šis duetas ją sugadino", - aštrios kritikos negailėjo scenos senbuvis.

Anot jo, kartais pakanka būti kompozitoriumi ir kurti dainas, bet pačiam nedainuoti. „Ji kuria neblogai, bet kam dainuoti, jei tai daroma dėl skaičiaus? Dainos turi būti išgyventos, išjaustos ir pateiktos profesionaliai".

Pasiteiravus R. Aleksandrovičiaus, ar jis neketina ir vėl dainuoti kartu su Agne, šou pasaulio atstovas atkirto, kad tokių planų neturi, nes Agnė dažnai keičia scenos partnerius ir nėra pastovi. „Reikalingos naujos idėjos ir kažkoks pastovumas. Galiausiai, nelaikau jos profesionalia dainininke. Tas mūsų duetas? Tai buvo žaidimas televizijos projekto metu. Dainininkai dainuoja profesionaliai, o to negaliu laikyti profesionaliu dainavimu. Tai, greičiau jau, pomėgis, kaip ji pati ir sakė. Man tai yra darbas ir emocijos. Nedirbu bibliotekoje, todėl skirtumas tikrai yra. Dabar tiek dainuojančių, kad tuoj neliks plojančių".

Šiuo metu R. Aleksandrovičius planuoja uždainuoti duetu su atlikėju Vytautu Šiškausku bei bendradarbiauja su dainų tekstų kūrėju Gintaru Zdebskiu.

A. Petravičienė sakė, kad pastarasis straipsnis tapo tikru degtuku, įžiebusiu nesantaiką tarp jos ir buvusio scenos partnerio. „Mes juk neprisiekėme prie altoriaus dainuoti tik drauge. Sudainavau tik su antru scenos partneriu ir negi dėl to nusipelniau tokios kritikos ir pykčio? Manau, kad po viso šito susipyksime ne juokais. Esu labai nustebusi dėl tokio jo poelgio. Jis dalyvavo kiekvienoje mano gimimo dienos šventėje, sėdi už vieno stalo su manimi ir mano giminėmis. Nesuprantu, kas nutiko", - atkirto jatlikėja.