Laiško autorius į klausimus neatsakė, tačiau pavyko susisiekti su jo laiške minima A. Petravičiene.

„Už šias nuotraukas manęs jau prašė ir apvalios sumos. Tačiau kam? Esu visiškai laisva moteris ir nemanau, kad turiu prieš ką nors aiškintis. Su vyru mus jau išskyrė. Galiausiai, čia tik scenos kolega. Neseniai kartu įrašėme dainą ir viskas. Jei ir su kuo nors susitikinėčiau, neskelbčiau apie tai viešai. Garsiai pranešti galiu tik apie vestuves arba skyrybas“, - pasakojo pati A. Petravičienė.

Visą savaitę ji sulaukia ir anoniminių skambučių. Vos tik jai pakėlus ragelį kitame laido gale skambinantysis skambutį baigia. Vėliau tokie skambučiai kartojasi. Tačiau paklausus, kas tai galėtų būti, ji nėra linkusi spėlioti. „Net neįsivaizduoju. Matyt, kažkam esu labai įdomi. Tik tai turėtų būti ligonio darbas. Pati pagalvok, kas dar galėtų leisti laiką siuntinėjant tokius laiškus ar nuolatos skambinant“.

Agnė Petravičienė

Pastaruosius metus Agnė vis dar gyvena Alytuje, nors neseniai įsigijo ir būstą Vilniuje. Tai – dovana sūnui, o prireikus naujame bute apsistoja ir pati atlikėja. Moteris džiaugiasi, kad atvykus į sostinę nebetenka nakvoti draugų namuose. Daugiau niekas jos gyvenime nepasikeitė, o ir kraustytis į Vilnių neketina. Nenorėdama palikti savo artimųjų ir draugų ji planuoja ir toliau dirbti bibliotekoje bei gyventi Dzūkijos sostine tituluojamame miestelyje.

Tik pasiteiravus apie juodžiausią jos gyvenimo laikotarpį kai teko slaugyti neįgalų ir prie patalo prikaustytą vyrą Dainių ir karą su anyta, pašnekovė nutyla. „Tiesiog baigėsi kantrybė ir nusprendžiau nukirsti visus saitus. Kitaip tariant, iškėliau taikos vėliavą ir įvyko mano ir dabar jau buvusio mano vyro skyrybos. Linkiu anytai rasti geresnę žmoną savo sūnui. Daugiau šia tema jokių komentarų nebus. Atgal nesidairau. Nenoriu tapti praeities įkaite“, - atviravo žinoma moteris.

Agnė Petravičienė

Bandydama pamiršti skaudžius išgyvenimus Agnė tęsia nuotolines studijas, kuria dainų tekstus, dainuoja ir, kaip pati juokauja, kovoja su vyrų dėmesio. „Žinau, kad nesu jauna, todėl ir suprantu, kad toks dėmesys yra netikras, o aš nenumačiusi su niekuo susieti savo gyvenimo. Kaip sakoma, jei norėsi gyventi blogai – susirask vyrą. Žinoma, juokauju, bet ir tiesos tame yra. Pripratau būti viena ir neįsivaizduoju šalia nieko kito. Man tiesiog būtų pernelyg sunku ir nenoriu prie nieko taikytis“.

Pasiteiravus, ar šalia tikrai nėra jokio gerbėjo ar gyvenimo draugo, A. Petravičienė besišypsodama atkerta, kad vyras, kuriam ji tarsi jautė simpatiją, emigravo iš Lietuvos, o kol kas ji pasinėrusi į muziką ir kūrybą, kurią laiko savo hobiu.