„Kažkurią dieną gatvėje buvo priėjusi mergina ir pasakė, kad galvojo, jog aš esu pasipūtusi. Tačiau mano video padėjo jos figūrai. Visuose video rodau tokius pratimus, kuriais aš gražinu savo figūrą. Kam mano figūra patinka, jei sportuos taip, galės turėti tokią pat. Aš nesakau, kad mano figūra yra pati gražiausia. Video aš parodau, kaip sportuoju, kad turėčiau tai, ką dabar turiu“, - DELFI kalbėjo mergina.

Nuo rugsėjo mėnesio Monika gilinasi į architektūros mokslus. Pasiteiravus, kaip merginai sekėsi švietimo įstaigoje pirmomis rugsėjo dienomis, Monika nebuvo linkusi į komentarus ir pasakė, kad apie savo studijas nekalbės. „Viskas gerai, pagal planą. Nenoriu plėtotis, kad paskui man mokantis žiniasklaida ateitų į paskaitas ir į akis lįstų. Jie seka kiekvieną mano žingsnį, o man mažiausiai reikia kažkokios įtampos“, - pokalbį baigė pašnekovė.

Pratimai, kuriuos rodo M. Šalčiūtė:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (124)