Pirmadienį savo asmeninėje „Facebooko“ paskyroje moteris ir šiais metais pasikeitė savo nuotrauką, kurioje ji gailiai apsiašarojusi.

„Du metai, 24 mėnesiai, 730 dienų neapsakomo skausmo ir vienatvės. Ilsėkis ramybėje, mano angele K (Kęstutis – G. Gurevičiūtės brolio vardas – aut past), – prie nuotraukos rašė TV laidų vedėja, – laikas greitai bėga, deja klydo tie, kas sakė, kad gydo. Uždekit žvakute ir nusiųskit šviesią mintį, kad nesunku. Ačiū“.

Gintarė Gurevičiūtė su broliu Kęstučiu

Nors komentaruose žmonės atidavė savo pagarbą, užuojautą bei reiškė palaikymą, atsirado ir tokių, kurie norėjo mylimo brolio gedinčią G. Gurevičiūtę pamokyti.

Viena iš komentatorių rašė: „Paleiskite jį, ištrinkite „Facebook'o“ anketą, bet visada laikykite širdyje ir mintyse, melskitės už jo sielą. Bet reikia naikinti daiktus, nes jie neleidžia žmogui ilsėtis ramybėje, jo siela blaškosi ir tik malda bei supratingumas, kad jam gerai, jis laimingas žvelgia į jus iš aukštai padės surasti ramybę. Negalima laikyti tų, kurie dangun išėjo. Amžina atilsį jam“.

Šis komentaras gražuolę TV laidų vedėja ne juokais įsiutino.

„Kokią teisę Jūs turite kažkam sakyti, kaip mes turėtume elgtis? – komentatorei rėžė Gintarė. – Jūs juk nepažinojote mano brolio. Kas gali geruau žinoti, ko norėtų žmogus, nei tie, kurie jam artimiausi, brangiausi? Su broliu buvom kaip dvyniai, galvojome tomis pačiomis mintimis. Mūsų šeima – be galo stipri ir vieninga. Taip buvo visada ir taip liks. Be galo daug skaitome, domimės šia tema. Nesam religiningi, tad nesivadovaujame kažkieno sukurtomis dogmomis“.

Moteris įsitikinusi, kad amžinąjį atilsį brolis Kęstutis Gurevičius yra šalia, o ši nelaimės kardinaliai pakeitė jos gyvenimą.

„Jei nelieka pradžios ir pabaigos taško, vadinasi, nebėra laiko. Jei nebėra laiko, mūsų sąlyginai ilgas gyvenimas, anapus truks kaip akimirka. Žinau, kad mano brolis visada šalia, stebi, rūpinasi ir laukia manęs bei likusių šeimos narių. Aš norėčiau to apties. Likčiau šalia tol, kol mes vėl susitiksim ir be galo džiaugčiausi, jei artimieji su manimi nuolatos palaikytų ryšį, neišsižadėtų, nebūtų apakinti skausmo, netingėtų gilintis, nepasiduotų. Tai, kad mes negalime kažko matyti ar suprasti, nereiškia, kad tai neegzistuoja. Kiekvienas turime labai galingas savo smegenis, protą, sielą. Išnaudojam to tik, berods, tris procentus. Jei pasistengtume labiau, galbūt, labai nustebtume pažinę savo galimybes. Po brolio nelaimės mano gyvenimas pasikeitė 180 laipsnių kampu ir kalbu ne tik apie skausmo įtaką. Yra ir gerų dalykų. Bendrauju su juo. Analizuoju savo gyvenimą, veiksmus, atoveiksmius, pasekmes. Dabar man gyvenimas – žaidimas, studijų objektas. Patikėkit, tai labai įdomu, gal kažkada pasidalinsiu su visais savo praeitom išvadom“, – socialiniame tinkle rašė G. Gurevičiūtė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (209)