Katerinos Voropaj ir Ramūno Rudoko sūnus

Katerina Voropaj su Ramūnu Rudoku ilgą laiką kruopščiai slėpė savo draugystę. Neatviravo su žiniasklaida ir apie būsimą šeimos pagausėjimą. Jiems šį rudenį gimė sūnus.

Grupės „Čilinam“ narys, aktorius R. Rudokas iš buvusios santuokos su pianiste Diana Rudokiene turi 21-erių dukrą Mildą, su aktore gabriele Kuodyte yra susilaukęs dukters Patricijos, kuriai šiuo metu yra 17 metų. K. Voropaj šis vaikelis – pirmas.

Katerina Voropaj ir Ramūnas Rudokas

Rūtos Ščiogolevaitės ir Rolando Damijonaičio sūnus

TV projektų teisėjos Rūtos Ščiogolevaitės šeimoje šiemet - vėl malonios permainos. Dainininkė su savo vyru Rolandu Damijonaičiu susilaukė trečios atžalos. Porai gimė sūnus.

R. Ščiogolevaitė ir R. Damijonaitis aukso žiedus sumainė 2013-ųjų birželį. Šiek tiek daugiau nei po metų pora susilaukė dukrytės Anabelės. Kartu jie taip pat augina ir sūnų Adomą, kurio Rūta susilaukė su buvusiu širdies draugu Deividu Meškausku. „Nenorėjau laukti iki 40-ies“, – anksčiau DELFI yra sakiusi garsi moteris, paklausta, kodėl praėjus vos 8 mėnesiams po dukros Anabelės gimimo vėl nusprendė planuoti šeimos pagausėjimą.

Rūtos Ščiogolevaitės ir Rolando Damijonaičio vestuvės

Jono ir Agnės Mačiulių dukra

Krepšininko Jono Mačiulio žmona Agnė šių metų gegužę pagimdė trečią atžalą. Jiems gimė dukra – trečioji mergaitė šeimoje.

Pora mergaitę pavadino Kotrynos vardu. Ji gimė 4090 gramų svorio ir 53 centimetrų ūgio.

Kamilė, Klaudija ir Kotryna – trys vardai iš K raidės. Mums asmeniškai šie vardai yra labai gražūs, o visai tautai juk neįtiksi“, - juokėsi vyras. Paklaustas, kaip į sesutės atėjimą reagavo kitos J. Mačiulio atžalos, vyras sakė, kad mergaitės laukė kūdikio gimimo.

Agnė ir Jonas Mačiuliai

Jono ir Eglės Valančiūnų sūnus

Kovo mėnesį krepšininko Jono Valančiūno žmona Eglė pagimdė pirmagimį.

Užsienyje gyvenanti pora susižadėjo praėjus vos pusmečiui nuo draugystės pradžios, netrukus ir susituokė. Tiesa, pirmoji vestuvių ceremonija buvo kukli, buvo tik pasirašyti dokumentai. Kiek vėliau Jonas su Egle iškėlė didelę vestuvių puotą ir prisiekė amžiną meilę prieš Dievą.

Jonas Valančiūnas ir Eglė Ačaitė (Instagram nuotr.)

Lino ir Agnetos Kleizų sūnus

Birželio mėnesį krepšininko Lino Kleizos ir jo žmonos Agnetos namuose jau krykštavo naujagimis. Pora susilaukė sūnaus, tačiau džiugi žinia žiniasklaidą apskriejo tik po kelių savaičių.

Pora civilinę santuoką buvo įregistravusi 2014-ųjų sausio sausio mėnesį – A. Karalevičiūtė priėmė vyro pavardę ir tapo Agneta Kleiziene. Pora romantiškus santykius užmezgė 2011 m. vasario mėnesį. 2012 m. rugsėjo mėnesį žiniasklaidoje pasirodė spėliojimai apie A. Karalevičiūtės nėštumą. Tiesa, vėliau paaiškėjo, kad šios kalbos buvo iš piršto laužtos.

Linas Kleiza ir Agneta Kleizienė

Simo ir Oksanos Jasaičių sūnus

Su žmona dainininke Oksana pirmojo bendro vaiko susilaukė ir krepšininkas Simas Jasaitis. Porai gimė sūnus Dominykas. Atlikėja pagimdė itin didelį sūnelį: vaikas svėrė 4.2 kilogramus, o jo ūgis - net 58 centimetrai. Laimingą šeimą supantys žmonės juokavo, kad sūnus yra milžinas ir paveldėjo tėvelio fizinius duomenis.

Garsios dainininkės ir TV laidų vedėjos nėštumas žiniasklaidai buvo tapęs tikru galvosūkiu. Naujienų portalas DELFI žinią apie šeimos pagausėjimą pirmieji paskelbė 2014-ųjų lapkričio 21 dieną – tada atvirauti apie permainas moteris nenorėjo ir džiugią žinią neigė, tačiau smulkmenas ir detales mielai papasakojo porai artimi šaltiniai.

Oksana Pikul-Jasaitienė ir Simas Jasaitis

Nerijaus Juškos ir Agnės Jurgilaitės sūnus

Baleto šokėjo Nerijaus Juškos ir jo sužadėtinės Agnės Jurgilaitės sūnus Paulius gimė spalio 15-ąją 18.30 val. Antakalnio ligoninėje. Berniukas gimė 50 centimetrų ūgio ir 2620 gramų svorio. „Sūnų pasitikome kartu“, - sakė N. Juška, kuris gimdymo metu buvo šalia sužadėtinės.

Nerijus Juška ir Agnė Jurgilaitė

Rūtos Mikelkevičiūtės ir Rolando Remeikio sūnus

Televizijos laidų vedėja Rūta Mikelkevičiūtė su vyru Rolandu Remeikiu susilaukė berniuko. Sutuoktiniai savo sūnui išrinko dvigubą vardą – Jonas-Antanas.

Žinia apie Rūtos nėštumą pasklido vasaros pabaigoje. Prasidedant naujam televizijos sezonui, R. Mikelkevičiūtei nepavyko nuslėpti vis didėjančio pilvuko. „Jei būčiau nežinomas žmogus ir galėčiau tai nuslėpti, tikrai nei viešinčiau, nei tvirtinčiau. Bet dėl pasikeitusių formų negaliu to nuslėpti. Šeimos pagausėjimas yra vienas intymiausių dalykų. Vieni tokia žinia nori dalintis su visa Lietuva ir pasauliu, skelbti, kur tik galima, ir tai tikrai suprantama. Bet kitiems ši žinia yra labai sakralus ir intymus dalykas. Aš esu tas žmogus, kuris linkęs pasilikti tokius asmeniškus dalykus tik sau ir savo artimiems žmonėms“, - pasklidus žiniai apie nėštumą DELFI kalbėjo Rūta.

Rūta Mikelkevičiūtė

Eglės Čepaitės-Keturkės ir Albino Keturkos sūnus

Dainininkė, grupės „4 roses“ narė, Eglė Keturkė su vyru Albinu susilaukė pirmosios atžalos.Pirmagimį jie pavadino Kristupu.

Pora susituokė 2014 rugpjūtį, po dvejų metų draugystės. Dar prieš vestuves pora pasakojo, kad nori jaukios ir paprastos šventės. Eglė su Albinu neslėpė, kad ir šeimos pagausėjimą planuoja netrukus po vestuvių. Žinia apie Eglės nėštumą pasklido praėjus lygiai metams po santuokos, 2015 m. vasaros pabaigoje.

Eglė Keturkė

Aistės Paškevičiūtės ir Lauro sūnus

Buvusi TV laidų vedėja Aistė Paškevičiūtė šiemet taip pat tapo mama. 29-erių moteris susilaukė berniuko.

Buvęs modelis apie šeimos sukūrimą su žiniasklaida atvirauti nelinkusi.

Aistė Paškevičiūtė

Rasos Židonytės ir Karolio Ramoškos dukra

Profesionali šokėja Rasa Židonytė su vyru verslininku Karoliu Ramoška susilaukė dukros.

Pirmą kartą viešumoje Rasa su Karoliu pasirodė pernai lapkritį. Pora susižadėjo šių metų sausio pabaigoje, tačiau apie šiltus jausmus pora žiniasklaidai neatviravo.

Karolis Ramoška ir Rasa Židonytė

Giedrės Rusytės ir Jeano Yves’u Haouzo sūnus

Paryžiuje gyvenanti buvusi TV laidų vedėja, modelis Giedrė Rusytė taip pat džiaugiasi pagausėjusia šeima. Balandį su verslininku Jeanu Yves’u Haouzi susituokusi moteris pagimdė sūnų, kurį pavadino Leo Shay.

Lietuvaitė su prancūzu vestuves iškėlė po 3 trejų metų draugystės. 2008 metais G. Rusytė išsiskyrė su verslininku ir buvusiu sportininku Arūnu Savukynu, su kuriuo susilaukė sūnaus Majaus.

Giedrė Rusytė ir Jeanas Yves’as Haouzi

Ali Gadžijevo ir Patricijos Žuromskytės sūnus

Buvęs „Virtuvės mitų griovėjas“, konditeris Ali Gadžijevas Motinos dienos išvakarėse tapo tėvu.

Jam ir sužadėtinėi Patricijai Žuromskytei – tai pirmoji atžala.

„Dovana artėjančios mamyčių dienos proga! Mano brangiausias gyvenimo stebuklas, meilė ir turtas Ali Gadžijevas“ , – pasidalindama nuotrauka iš ligoninės palatos rašė mama tapusi Patricija.

Ali Gadžijevas

Silvos Rindzevičiūtės ir Edgaro sūnus

Buvusi radijo stoties „Zip fm“ laidos „SiSi“ vedėja Silvija Rindzevičiūtė šiemet susilaukė antrosios atžalos.

Silvijai ir jos širdies draugui gimė berniukas. S. Rindzevičiūtei nėštumą nuslėpti pavyko net šešis mėnesius.

Gegužės mėnesį DELFI kalbinta moteris sakė, kad antroji atžala nebuvo planuota, tačiau vaikai nesirenka, kada atkeliauti į šį pasaulį. „Nelabai planuotas, bet jau kaip išėjo, taip išėjo– čia toks „Kinder“ siurprizas. Kaip gali nesidžiaugti tokiais dalykais. Anksčiau ar vėliau būtume norėję antro vaiko. Ši žinia kiek pakoregavo planus, bet viskas yra išsprendžiama“, – gegužės mėnesį DELFI sakė Silvija.

Žinoma moteris motynystės atostogų išėjo birželio mėnesį ir visą vasarą praleido pajūryje. Radijo laidų vedėja su mylimuoju Edgaru jau turi vieną vaikelį – sūnų Adomą, kurio susilaukė 2013-ųjų vasarą.

Justino ir Miglės Lapatinskų dukra

Balandžio 20 dieną Justino Lapatinsko ir jo žmonos Miglės šeimą papildė dukrelė.

Tėvystės įkvėptas J. Lapatinskas net sukūrė lopšinę „Pasaka“, kurią įrašė kartu su vaikų grupe.

Justinas Lapatinskas su šeima

Tad kieno vaikelis taps "Metų kūdikiu"? Balsuokite čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (218)