Kaip DELFI pasakojo A. Rimiškis, anksčiau ne tik pasirodydavo koncerte, bet ir sukviesdavo populiarius atlikėjus koncertuoti krašto šventėje. „Aš buvau pagrindinis žmogus, organizuojantis šį renginį, ieškodavau rėmėjų. Lėšas surinkti yra pakankamai sudėtinga, seniūnija buvo įpratusi, kad aš inicijuoju šventę. Pagalvojau, kad leisiu žmonėms susiprasti. Aš Jūžintų niekada neatsisakysiu, tai mano gimtinė, šį kraštą labai myliu ir gerbiu. Organizuodavau šį renginį kaip padėką už tai, kad rėmė mane dalyvaujant realybės šou. Tiesiog situacija yra tokia, kad rėmėjai, kurie remdavo šventę, šiais metais negali skirti lėšų. Dėl lėšų nesurinkimo, bendruomenės nedalyvausiu renginyje“, - DELFI kalbėjo A. Rimiškis, už savo pasirodymus Jūžintų šventėje niekuomet neimantis honoraro.

Nors Jūžintų seniūnė leidiniui „Gimtasis Rokiškis“ teigė, kad dainininkas užsiėmęs verslo reikalais, todėl neturėjo laiko koncertui organizuoti, A. Rimiškis situaciją aiškino kiek kitaip. „Aš laukiau palaikymo, noro padaryti renginį iš seniūnijos, bendruomenės. Tačiau seniūnė man paskambino likus savaitei iki renginio. Neįmanoma suorganizuoti šventės per savaitę, reikia bent dviejų mėnesių. Sceną, garsą vežu iš Klaipėdos, be to, per savaitę sunku rasti atlikėjus.

Anksčiau būdavo taip, kad likus keliems mėnesiams pats skambindavau seniūnei ir sakydavau, kad darom renginį. Apsiimdavau viską pats. Šiais metais pabandžiau pasižiūrėti kas bus, jei nedarysiu. Todėl nieko nesigavo, visi, matyt, buvo įpratę, kad aš rodau iniciatyvą. Prieš kelis metus taip pat nedalyvavau renginyje, tad šiokia tokia pertrauka tapo jau tradicija. Tačiau kitais metais dalyvausiu, jau kalbėjau su tam tikrais atlikėjais dėl jų pasirodymo“, - situaciją komentavo A. Rimiškis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (213)