„Viskas sekasi puikiai: studija gyvuoja gerai, šokių pamokos vyksta, koncertų yra“, – DELFI sakė žinomas šokėjas.

D. Meškauskas neslėpė, kad labiausiai šiuo metu jį džiugina faktas, kad kartu su mylimąja Ineta drauge įsigijo kotedžą.

„Paskutinis etapas – deduosi šmutkes į maišus ir persikraustome, nes su Ineta įsigijome naują būstą, – pasakojo vyras. – Visą vasarą buvo daug streso. Galvojau, kad įsirengti naują būstą bus daug lengviau, bet kai tiek pasirinkimo galimybių šiais laikais, nors ir abudu norėjome, kad būtų gražu ir žinojome, ko norime. Tačiau kai reikia įsirengti ir nuspręsti, ypač man, Svarstyklėms, buvo sudėtinga“.

Spalio pirmąją Deividui sukaks 28-eri, tą dieną kartu su I. Stasiulyte jis ne tik švęs savo gimtadienį, tačiau ir naujųjų namų įkurtuves.

„Įkurtuves daryti planuojame ketvirtadienį, per mano gimtadienį, įkelti koją su visam“, – šypsosi Deividas.

Žinoma šalies pora kartu yra jau daugiau nei penkerius metus. Paklaustas, ar po bendro būsto įsigijimo vyks vetuvės, Deividas buvo paslaptingas: „Šitai aš pasilaikysiu pats sau. Niekas nežino, kas mano galvoje“.

Kartu su buvusia mylimąja, žinoma Lietuvos dainininke ir TV projektų teisėja Rūta Ščiogolevaite, Deividas augina septynerių sūnų Adomą, su kuriuo, anot šokėjo, matosi gana retai.

„Sūnus gyvena gerai – didelis, sveikas, sportuoja. – DELFI pasakojo D. Meškauskas – O matomės ne per dažniausiai. Nežinau, ar čia ieškoti pasiteisinimo, ar ne, bet ši vasara buvo tikrai labai aktyvi. Kartais ir su Rūta nepavyksta susiderinti, nes ir pas ją aktyvi vasara buvo, dar naujagimis... Tačiau stengiuosi Adomą pamatyti kuo dažniau“.

Anot šokėjo, naujo vaikelio atėjimo proga Rūtą jis pasveikino, tačiau judviejų santykiai nėra itin geri. Kaip jis pats sako, galbūt kaip tik dėl to jis su sūnumi ir matosi retai.

„Su Rūta palaikome vidutiniškus santykius. Šiaip jie galbūt galėtų būti ir geresni. Aš Rūtą gerbiu, ant jos nepykstu. Kiekvienas turime savo charakterį, būdo bruožus – prastesnius ir geresnius, – kalbėjo pašnekovas. – Į Rūtos gyvenimą stengiuosi nesikišti. Į jį geriau nesikišti, nes paskui būna... Nesvarbu, kokie santykiai mūsų su Rūta, galėtų būti geresni, bet nesam priešai“.

DELFI taip pat susiekė ir su visai neseniai trečios atžalos susilaukusia R. Ščiogolevaite. Tiesa moteris, susilaukė nuo ilgesnių komentarų. Mat toks D. Meškausko pasisakymas dainininkę nustebino.

„Tai jo manymu, jis su sūnumi būna mažai dėl to, kad mūsų santykiai yra prasti? Aš jį tik tai galiu pasveikinti, kad ant visos Lietuvos prisipažino, kad su sūnum leidžia mažai laiko. Nereikėjo man to daryti, – komentavo Rūta. – Ar aš turėčiau jo gražiai prašyti, kad jis daugiau laiko praleistų su sūnumi? Aš jį visą laiką prie visų ginu, ta prasme, kad nieko nešneku apie tai, o jis ima ir pasisako. Jeigu jam tai yra priežastis nesimatyti su sūnumi“.

Tačiau kai Deividas leidžia laisvalaikį su savo atžala, smagumų jiems tikrai netrūksta. Vasarą jiedu eina į parką, važinėja su dviračiais, keliaują prie upės ar ežero. Šaltojo sezono metu kartu žiūri filmus ar žaidžia kompiuteriu. Deivido sūnus taip pat puikiai sutaria ir su jo mylimąja I. Stasiulyte bei jos dukra.

„Veiklos tikrai atrandame. Šią žiemą labai norėčiau jį pastatyti ant kalnų slidžių, jei mama leis, nors nemanau... Mes patys su broliu panašaus amžiaus pradėjome slidinėti, esame aktyvūs šio sporto megėjai“, – sakė jis.

Šiuo metu septynmetis berniukas lanko karate pamokas, kurios jam puikiai sekasi.

„Sūnus dabar lanko karate pamokas ir jam labai gerai sekasi. Iš pradžių buvau kiek sunerimęs, tačiau apsilankęs pirmame jo egzamine, susipažinęs su treneriu, supratau, kad šie kovos menai yra labai naudingi. Tai tikrai ne muštynės, o menai, kurie lavina kūno koordinaciją, laikyseną, balansą, greitį. Svarbiausia, kad Adomas pats labai nori ten eiti ir jam puikiai sekasi“, – pasakojo pašnekovas.

Pastaruoju metu daugiausiai šokėjo laiko atima jo šokių studija. Anot Deivido, tai jam ne tik darbas, bet ir malonumas.

„Mūsų studijai jau eina ketvirti metai. Šią vasarą sumušėme vestuvinių porų rekordą. Man labai patinka, kad vyrai ateina labai užsispyrę ir nori pasiekti gerų rezultatų. Tokios poros mane labai džiugina – vyrauja geros nuotaikos, abu partneriai nori išmokti“, – pasakojo jis ir pridūrė, – laisvalaikio paskutiniu metu daug neturiu. Pirmiausia su Ineta stengiamės pailsėti, o tada susitikti su draugais. Labai jų pasiilgau, todėl noriu su visais pasimatyti“.

Nors laisvalaikio šokėjas ir stokoja, tačiau savo naujam pomėgiui jo atranda: „Pastaruoju metu labai mėgstu gaminti, ypač ant griliaus. Ir kai mano svajonė išsipildė, yra nuosavas žemės sklypas, galėsiu grilinti nors ir kiekvieną dieną“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (384)