Maisto produktų ir kulkų kruša

Pastaruoju metu scenoje itin nedraugiškai pasitinkamas Ruslanas Kirilkinas.

Praėjusių metų vasario mėnesį Aukštadvario Žemės ūkio mokykloje vykusiame renginyje koncertuoti turėjęs atlikėjas savo muzikinį pasirodymą baigė jau po pirmosios dainos pasipylus kiaušinių krušai. DELFI šaltinių žiniomis į atlikėją buvo paleisti trys kiaušiniai. Jaunam vyrui teko prašyti medikų pagalbos. Su skriaudiku R. Kirilkinas teisme bylinėjasi iki šiol.
Ruslanas Kirilkinas

Grupės „Žas“ nariai yra pasakoję, kad į juos koncerto metu buvo mėtomi mandarinai, kai šie atliko kūrinį šio vaisiaus pavadinimu.

Deja, bet daiktus ir maisto produktus į sceną svaidyti išdrįstantys žmonės kartais ryžtasi išties siaubingiems ir gyvybei pavojingiems dalykams.

Šią vasarą Kauno rajone, Linksmakalnyje vykusioje miestelio šventėje „Kol dar žydi gėlės“ R. Kirilkinas turėjo nutraukti savo pasirodymą, kai į jį buvo sviesta sprogstamoji medžiaga – petarda.
"Biplan" naujojo klipo filmavimas

Prieš keletą metų buvo kaip reikiant išgąsdinti grupės „Biplan“ vaikinai, kurie šiuos apšaudė Varėnos grybų šventėje buvo apšaudyti... Tiesa, plastikinėmis kulkomis. Tačiau muzikantai buvo priversti nutraukti pasirodymą po to, kai kulka pataikė į mikrofoną, kita pataikė gitaristui į petį. Tąkart į policiją muzikantai nesikreipė.

Šią vasarą koncerto Zyplių dvare metu skaudžiai nukentėjo jaunų vaikinų grupė „DoDi“. Neblaivaus negerbėjo smūgio į veidą neišvengė abu grupės nariai. Tiesa, vienas iš atlikėjų pamėgino sprukti nuo smurtautojo ir nušoko nuo scenos, tačiau susižalojo koją. Vaikinui teko prašyti medikų pagalbos.

Smurtas – ir nulipus nuo scenos

Deja, bet nuo smurtautojų žinomi žmonės neapsaugoti ir nulipus nuo scenos.

Pernai Kovo 11 dieną Kaune prie klubo "BarBar'a" buvo užpultas ir žiauriai sumuštas žinomas šokėjas Dainius Dimša. Televizijos projekto "Kviečiu šokti. Pažadinta aistra" nugalėtojas po užpuolimo dėl patirtų sužalojimų ir daugybinių kaulų lūžių veido srityje buvo paguldytas į Kauno klinikas.
Dainius Dimša

Skaudžių prisiminimų turi ir dainininkas Vilius Tarasovas. Prieš dešimtmetį atlikėjas nukentėjo nuo užpuolikų. Uostamiestyje prie vieno pramogų centro užpuolikai V. Tarasovui sulaužė žandikaulį, praskėlė kaukolę.

Prie to paties pramogų centro nukentėjo ir kitas muzikos pasaulio atstovas - prieš šešerius metus buvo sumuštas buvęs grupės „Pikaso“ narys Robertas Kirklys. Jam taip pat buvo sulaužytas žandikaulis. Buvęs atlikėjas skriaudikui atleido.
Marius Kiltinavičius

Kai kurie žinomi žmonės nukenčia ne tik nuo chuliganų, bet ir nuo pačių apsaugininkų.

Taip nutiko buvusios grupės „N.E.O.“ nariui Mariui Kiltinavičiui, kuris prieš keletą metų buvo aptalžytas viename pajūryje vykusiame vakarėlyje. M.Kiltinavičiui medikai diagnozavo smegenų sutrenkimą, jam buvo paskirtas gydymas.

Kenčia ir moterys

2012 metų pabaigoje pramogų pasaulį sudrebino žinia, kad prie Raseinių esančioje degalinėje buvo užpultos ir sumuštos grupės „Kitokios“ narės. Merginoms buvo išpešti plaukai, nulūžo nagai. Dėl patirtų fizinių sužalojimų „kitokioms“ taip pat teko vykti į ligoninę.
Grupė "Kitokios"

Prieš dešimtmetį scenoje nukentėjo ir grupės „Mango“ narės. Per koncertą Šilutės stadione į merginas buvo mestas žiebtuvėlis. Vienai iš narių jis pataikė į akį. Smurtautojui pavyko pasprukti minioje nepastebėtam.

2008-ųjų balandį Vilniaus senamiestyje buvo užpulta dainininkė ir buvusi televizijos laidų vedėja ir realybės šou dalyvė Berneen Candice-Čereška.

Egzotiško gymio žinomą atlikėją sumušė mergina, kuriai už savo veiksmus teko atsakyti teisme. Užuolikė buvo nuteista dėl rasistinio išpuolio.
Berneen Candice Naidoo Čereška
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)