Tačiau ne visi „Lietuvos balso“ žiūrovai palaikė jaunąją nugalėtoją. Naujienų portalo DELFI komentatoriai susiskirstė į dvi stovyklas. Vieni jų palaikė Justiną, kiti – finalininkę Agnę Juškėnaitę.

Pasipiktinimas Agnės gerbėjų stovykloje

„Už Agnutę ir viskas! Agnė žiauriai įdomi. Pastebėjau, kad dainuojant Justinai man negaila trumpam persijungti kitą kanalą, o pasirodant Agnei būnu prikaustyta prie ekrano ir žiūriu nenorėdama, kad daina baigtųsi“, - rašė viena komentatorė.

Panašios nuomonės buvo ir daugiau „Lietuvos balso“ žiūrovų. Pasak jų, Agnė vienintelė, kuri niekam nebučiuoja sėdynių. Tokiu, neabejoja, reta. Nes visi dabar dėl to, kad įtiktų, padarytų bet ką.
Agnė Juškėnaitė

„Mano fovaritė nuo pirmos laidos buvo Agnė. Dainuoti moka daugelis, bet scenoje būti matomai ir įsimintinai - ne kiekvienam duota. Jos vieta scenoje, nesvarbu, muzikinėje ar teatro“, - įsitikinęs kitas komentatorius.

Scenoje ši atlikėja, kai kurių komentatorių manymu, atrodo įdomesnė nei visi kiti projekto dalyviai. Ir turi balsą, kuris yra tikra dievo dovana.

„Gerai, kad laimėjo Justina, jos balsas puikus. Bet ji nebus nei vienam dainininkui konkurentė, nes neįdomi ir be charizmos, nepastebima, neišsiskirianti. O Agnė, nors ir nelaimėjo, bet ją visur pastebės. Jei norės, ji iškils tikrai aukščiau“, - neabejojo Agnės gerbėjai.

Daug komentatorių sveikino Justiną su pergale, tačiau pabrėžė, kad iš Agnės žavesio neatimsi.

„Labai džiaugiuosi, kad Merūno komandoje į finalą išėjo būtent Agnė, nes Tina kažkokia perspausta, pervaidinta, nenatūrali. O tai labai matosi. Agnė ją prašoko visa galva. Labai įdomi, juokinga asmenybė, turinti labai gražų, unikalų žemą balsą. Ji yra labai netradicinė, išskirtinė. Ir labai noriu Agnę ateityje matyti eteryje. Manau ji sutrauks mases žiūrovų ir gerbėjų“, - rašė komentatoriai.

Laimėtojai siūlė eiti į pradinukų šou

Dalis komentatorių prieš „Lietuvos balso“ nugalėtoją netgi buvo nusiteikę itin priešiškai.

„Ar eičiau į tokios Justinos koncertą? Tikrai ne, nuobodu ir neįdomu. Vieną kitą dainą dar ištverčiau. Robotas ir tiek - viskas tvarkingai, techniškai atlikta, bet tuštuma neužkabina. Absoliučiai neturi charizmos, savo stiliaus“, - rėžė vienas DELFI skaitytojas.

Donatas Montvydas, Justina Budaitė

Jam antrindamas kitas komentatorius siūlė Justinai eiti dainuoti į pradinukų šou:
„Mergaitė nors ir turi balsą, bet nežino, ką daryti scenoje. Čia jai dar per anksti“.

„Lietuvos balso“ žiūrovai neneigia, kad Justina puikiai dainuoja. Viskas, anot jų, gražu, tikslu, nepriekaištinga. Bet be galo nuobodu. Todėl žmonės abejoja, ar ji pasieks aukštumų pasaulio mastu.

„Neįdomu į ją žiūrėti. Gali nuspėti sekančią ir dar sekančią dainą. Agnė turi džiazo. Yra kitokia, drąsi, tiesi, turi puikų humorą, „pagauna“ publiką. Nežinai, kada gali nustebinti. Ji yra šio projekto atradimas“, „Justinos balsas geras, bet jokios charizmos. Tiesiog į ją žiūrėti visai neįdomu. Nebent klausytis per radiją, bet ne daugiau. Scenoje ji nesižiūri, vienoda, neįdomi, todėl į koncertus ji niekada nepritrauks tiek žiūrovų kaip galėtų pritraukti Agnė. Agnė neeilinė, joje yra tai, ko beveik pas visus Lietuvos atlikėjus nerasi net su žiburiu. Tokių kaip Justina, pasaulyje pilna, tokių kaip Agnė – vienetai“, - rašė komentatoriai.
Justina Budaitė

Palaikė laimėtoją

Žinoma, kiti komentatoriai aktyviai palaikė Justiną ir gyrė ją už talentą bei puikų balsą.

„Kai noriu charizmos, einu į taetrą, parodą, susitikimą su įdomiais žmonėmis. Kai noriu palaimos, einu paklausyti geros muzikos, balso. Klausydama Justinos jaučiau palaimą, - rašė komentatorius. - Čia buvo balso projektas, laimėjo ta, kas ir turėjo laimėti. Jei čia būtų šou projektas, laimėtų Agnė. „Šoumenų“ Lietuvoje prikepti galima daug. Įvairių pupyčių yra, o balsų labai mažai“.

„Labai skeptiškai žiūrėjau LNK konkursą. Žiūrovai tikrai išrinko balsą, o ne „produktą“. LRT ir LNK surengus superfinalą drauge, LNK finalininkai nupūstų nuo scenos LRT favoritus. Justiną aplenktų nebent Monika Liu ar Jatautaitė. Bet irgi neaišku, nes Justina tobulėja „kaip ant mielių“. Super jausmas, kad nelaimėjo Agnė, nes tada abu konkursai būtų kreivi ir nesuprantami“, - džiaugėsi „Lietuvos balso“ žiūrovas.
Justinos gerbėjai gyrė jaunąją atlikėją ir pabrėžė, kad reikia tik džiaugtis, kad ji nedainuoja papais.

„Už visas Liepas, Vilijas Matačiūnaites, Katažinas ir Linkytes tikrai daug geriau. Pažiūrėjau, kas dalyvaus Lietuvos „Eurovizijos“ atrankoje - vien turtingų mamyčių dukrytės - nei charizmos, nei balso, vien tik naglumas. Ir visiems patinka“, - stebėjosi kitas DELFI skaitytojas.

Diskusijos apie seksualinę orientaciją

„Laimėjo Lietuvos balsas. Taip ir turėjo būti. Finale tik Justina buvo verta nugalėtojos vardo. O Agnei tai reikėtų pasimokyti anglų kalbos, nes toks tarimas rėžia ausis. Kaip ir jos balsas, tarsi dyzelinis variklis, dirba tolygiai, bet negražiai. O prieš Justiną visi mokytojai nulenkė galvą: atėjo rami, paprasta mergina, be išsišokimų ir suvarė visus į vienus vartus“, - Justiną gyrė gerbėjai, negailėję kritikos Agnei ir aršiai diskutavę apie pastarosios seksualinę orientaciją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (364)