Edilija didžiausiu gyvenimo pasiekimu vadina savo du vaikus. Moteris yra įsitikinusi, kad iš pradžių geriau sukurti šeimą, susilaukti atžalų, o tada siekti karjeros. „Dabar stengsiuosi tobulėti darbe. Džiaugiuosi, kad viskas juda ta linkme“, - kalbėjo pašnekovė. Edilija teigė, kad kol kas linksmybių neplanuoja, nes dabar svarbiausia naujas darbas.

Moteris pradeda dirbti vienos kaimo turizmo sodybos direktore. „Darbą biure iškeičiau į labiau kūrybinį. Turiu daug visokių minčių, kurias galėsiu realizuoti. Žinoma, baimės akys didelės, bet smagu, pokyčiais džiaugiuosi“, - naujomis pareigomis džiaugėsi buvusi atlikėja. Tiesa, Edilija nespjauna ir į darbą televizijoje, tačiau nieko konkretaus su prodiuseriais kol kas nesusitarė.

Gimtadienio proga E. Nikartaitė sau palinkėjo visokeriopos sėkmės: „Sėkmė reikalinga visur. O kai tave lydi sėkmė, viskas sekasi gerai, problemos nebūna tokios žiaurios. Sėkmė priveda prie visko – darnos, tikslų.“

Edilija Nikartaitė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)