„Jamesas Cordenas yra nepaprastai talentingas komikas, bet ir visiškas kretinas. Ir pats nemaloniausias klientas, kalbant apie bendravimą su personalu, nuo pat restorano atidarymo prieš 25-erius metus“, – pirmadienį, spalio 17 d., instagrame parašė 71-erių metų amžiaus Keithas McNally.

Restoranų versle gerai žinomas vyras nurodė, kad jam teko uždrausti garsenybei lankytis jo restorane, ir pateikė „du pavyzdžius, kaip komikas elgėsi su personalu“, dirbančiu „Balthazar“ ir kitame K. McNally priklausančiame restorane – „Cafe Luxembourg“, skelbia nypost.com.

Anot restoranų savininko, J. Cordenas prašė nemokamų gėrimų ir grasino paliksiąs neigiamą atsiliepimą, kai birželio mėnesį savo patiekale rado plauką.

„Suvalgęs pagrindinį patiekalą, J. Cordenas parodė plauką restorano „Balthazar“ administratoriui G., kuris nuoširdžiai atsiprašė, – prie komiko nuotraukos parašė K. McNally. – J. Cordenas elgėsi itin bjauriai ir pareikalavo: „Tučtuojau atnešk visiems gėrimų, o anksčiau užsakytų gėrimų neįtrauk į sąskaitą. Kitaip parašysiu prastą atsiliepimą.“

Kito incidento, įvykusio spalio 9-ąją, metu komikas užsipuolė K. McNally darbuotojus, nes kiaušiniai, kuriuos vėlyviesiems pusryčiams užsisakė J. Cordeno žmona, neva buvo paruošti netinkamai.

„J. Cordeno žmona Julia Carey užsisakė kiaušinių trynių omletą su grujero sūriu ir salotomis. Praėjus keletui minučių po to, kai buvo patiektas maistas, Jamesas pakvietė padavėją M. K. ir jai pasakė, kad tryniuose yra šiek tiek baltymo. M. K. pranešė administratoriui G. Virėjai paruošė naują omletą, bet, deja, vietoje salotų įdėjo gruzdintų bulvyčių, – tęsė K. McNally. – Tada J. Cordenas pradėjo šaukti ant padavėjos kaip beprotis: „Nemoki dirbti savo darbo! Nemoki dirbti savo darbo! Gal nueiti į virtuvę ir pačiam iškepti omletą!“

K. McNally teigimu, padavėja „labai atsiprašinėjo“ ir pakvietė administratorių, kuris grąžino patiekalą į virtuvę ir J. Cordenui bei jo žmonai atnešė nemokamo šampano. Visgi visą likusį laiką komikas taip „negražiai“ elgėsi su padavėja, kad ji buvo „sukrėsta“.

K. McNally prisipažino „neskubėjęs“ viešai kritikuoti J. Cordeno, bet galiausiai nusprendė tai padaryti „visų padavėjų labui“.

„Jų darbas ir taip pakankamai sunkus. Jie nenusipelno, kad klientai su jais taip elgtųsi, ypač turtingi ir garsūs“, – sakė jis.

Šie šokiruojantys kaltinimai pasigirdo praėjus keletui mėnesių po to, kai J. Cordenas pranešė 2023 m. nebevesiąs pokalbių laidos „The Late Late Show with James Corden“. Tiesa, K. McNally jau atleido „nemaloniausiam klientui“.

„Jamesas Cordenas ką tik man paskambino ir nuoširdžiai atsiprašė, – pirmadienį vakare instagrame parašė restoranų savininkas. – Kadangi pats esu ne kartą susimovęs, manau, kad visiems reikia duoti antrą šansą.“

K. McNally pajuokavo, kad jeigu 44-erių metų amžiaus komikas leistų jam „9 mėnesius“ vesti pokalbių laidą, panaikintų draudimą lankytis restorane „Balthazar“.

„Bet kuris asmuo, radęs savyje gerumo atsiprašyti manęs (ir mano personalo), nenusipelno jokio draudimo, ypač kalbant apie „Balthazar“, – pridūrė jis. – Už viską atleista.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)