Slaptos sutuoktuvės įvyko po plačiai nuskambėjusio skandalo dėl hemoseksualumo, su kuriuo buvo susijęs M. Galkinas, rašo ru.DELFI.lt.

Primename, kad aktorius Aleksejus Paninas viešai kreipėsi į humoristą ir pareiškė: „Tu – homoseksualas, kuris gyvena su sena moterimi.“ O paskui pabrėžė: „Apie homoseksualumą pasakiau teisybę. Pavyzdžiui, aš – biseksualas. Nemanau, kad tai įžeidimas“.

Daugelis gerbėjų mano, kad visą istoriją su sutuoktuvėmis garsi pora sugalvojo tam, kad užglaistytų skandalą ir parodytų visuomenei Maksimą ištikimu vyru ir šeimos žmogumi. Todėl ir tuokėsi jie ne visai slaptai – paviešino filmuotą sutuoktuvių fragmentą tiesiai iš cerkvės.

Žvaigždes galima suprasti – juk jie augina du vaikus. Savaime suprantama, tėvai nenori, kad Liza ir Harris kada nors perskaitytų nemalonias rašliavas internete.

Šventiko nuomonė apie tai, kodėl dainininkė ir humoristas tuokėsi, kitokia: „Įprastai žmogus ryžtasi patepimui arba pakartotinėms sutuoktuvėms, jei laukia sunkūs išbandymai ar mirtis. Įtariu, kad Alla Pugačiova gali sunkiai arba nepagydomai sirgti. Todėl ir ryžosi tokiam žingsniu.

Tikriausiai ji supranta, kad gyvenimas artėja prie saulėlydžio, ir nori ištaisyti kažkokias praeities klaidas, išpirkti nuodėmes.“

Daugelis žydų neigiamai traktavo M. Galkino sutuoktuves – neva jis išdavė savo šaknis ir tikėjimą. Juk M. Galkino motina – žydų kilmės, ji ir mirė Izraelyje. O M. Galkinas perėjo į stačiatikybę, kad galėtų tuoktis cerkvėje.

„Tai įvyko maždaug prieš pusantrų metų – mane pakrikštijo nedidelėje kuklioje cerkvėje. Tam ryžausi sąmoningai. Jei myli žmogų, kodėl gi ne? Ilgai link to ėjau, pats taip nusprendžiau. Gerai, kai šeimoje – vienas tikėjimas. Mano brolis ir jo šeima – stačiatikiai, tėvas buvo stačiatikis. Alla ir mūsų vaikai – irgi. Tad kurgi man dėtis“, – citavo humoristą „Life“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)