Rusijos žvaigždės toliau skundžiasi, kaip sankcijos apsunkina jų gyvenimą. Štai K. Sobčiak sakė, kad sankcijos esą neturėtų liesti civilių gyventojų, toks jos pasisakymas netruko sulaukti ukrainiečių reakcijos, rašo segodnya.ua.

Dabar televizijos laidų vedėja dar kartą pasiguodė, kad jos kanalas svetainėje „YouTube“ nebeatneš tokių pajamų, kaip anksčiau, tačiau ji vis tiek turi išlaikyti komandą, kuri dirba toliau.

„Mes ir toliau du kartus per savaitę parengiame po interviu ir toliau kuriame specialius projektus „YouTube“, kur šiuo metu yra atjungta galimybė užsidirbti pinigų. Rėmimas neveikia, o tai reiškia, kad nebeliko schemos „laida – uždarbis, kuris naudojamas kitai laidai“, – dalijosi 40-metė žurnalistė.

K. Sobčiak pakvietė savo prenumeratorius paremti jos projektus, perkant prekes jos internetinėje parduotuvėje arba užsisakant mėnesinę prenumeratą ir paaukojant pinigų.

Tiesa, komentaruose daugelis rusų neįvertino tokios K. Sobčiak idėjos ir priminė, kad jiems patiems nėra lengva.

Ne kartą pranešta, kad dėl karo Ukrainoje Rusiją paliko daugybė garsenybių, tarp kurių – ir K. Sobčiak. Iš pradžių garsi moteris su sūnumi buvo pastebėta Stambule. Tuomet įžymybė tikino, kad išvykimas į Turkiją tėra atostogos.

Visgi dabar atsirado šaltinių, tikinančių, kad televizijos laidų vedėją jie išvydo Izraelyje. Imta dalintis ir nuotrauka iš „Ben Gurion“ oro uosto, esančio netoli Tel Avivo. Netrukus nuotraukomis iš Izraelio ėmė dalintis ir pati Ksenija. Manoma, kad į Rusiją žurnalistė negrįš dar ilgai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Dalintis
Nuomonės