Filmuodamasi Rusijos televizijoje, scenoje nukrito Vladimirą Putiną palaikanti žymi dainininkė Valerija. Apie tai informuoja Ukrainos naujienų agentūra UNIAN.

Vaizdo įrašas iš incidento buvo patalpintas jos socialinės žiniasklaidos puslapyje.

Leisdamasi laipteliais, 54-erių metų amžiaus garsenybė staiga suklupo ir nukrito, tuo išgąsdindama publiką.

Komentuodama savo incidentą socialinėje žiniasklaidoje, Valerija pajuokavo, kad tokiu būdu išreiškė „solidarumą“ su Rusijos stačiatikių bažnyčios patriarchu Kirilu, kuris irgi nukrito laikydamas mišias Novosibirske.

„O jei rimtai, man tai buvo pirmas kartas, dar niekada nėra tekę nukristi scenoje. Filmavome naują televizijos programą. Grindys buvo tamsios ir blizgančios, o laiptelių kraštai – nepastebimi, tad nė vieno jų nepamačiau. Žinoma, nieko čia malonaus, kaip reikiant susitrenkiau kelius, bet išgyvensiu. Kitą kartą būsiu atsargesnė. Ačiū visiems, kurie parodė rūpestį“, – apie įvykį kalbėjo atlikėja, garsėjanti savo parama V. Putino agresijai prieš Ukrainą.


Verta priminti, kad Dresdeno operos pokylyje, kuris buvo planuotas šį pavasarį Dubajuje, Jungtiniuose Arabų Emyratuose, turėję koncertuoti muzikantai atsisakė lipti į sceną su Valerija ir kitais rusų atlikėjais. Jų atsisakymo priežastis – Valerijos pozicija dėl karo Ukrainoje.

JAE savo pasirodymą surengti turėjo rusų garsenybės: dainininkė Valerija, smuikininkas Vadimas Repinas ir baleto šokėja Svetlana Zacharova. Tačiau iškilmingame vakare jų pasirodymas neįvyko, nes muzikantai atsisakė lipti su jais į vieną sceną dėl to, kad šie atlikėjai palaiko Putino režimą.

Tai, kad šou nepavyko, neslėpė ir pati rusų dainininkė Valerija, duodama interviu AIF.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)