33 metų L. Odomas vairavo savo baltąjį visureigį „Mercedes“ ir atsitiktinai kliudė transporto priemonę, kuri atbula trenkėsi į „Los Angeles Times“ reporterio Adolfo Floreso automobilį.

Avarija įvyko apie šeštą valandą vakaro. Anot pranešimo, visi trys vairuotojai apsikeitė informacija, nors L. Odomas iš pradžių labai nenorėjo pateikti žinių apie save bei automobilio draudimą.

„Viskas neatrodo taip jau blogai“, - šmaikštavo krepšininkas reporteriui reikalaujant pateikti savo informaciją.

Kai A. Floresas bandė sugrąžinti dokumentą, kuriame surašė visą būtiną informaciją, L. Odomui, patyręs NBA žaidėjas tris kartus atsisakė jį paimti, kol galiausiai visgi tai padarė.

„Man reikia važiuoti“, - pareiškė krepšininkas ir visi trys vairuotojai pasuko savais keliais.

Penktadienį, rugpjūčio 30 dieną, L. Odomas vėl pateko į nemalonumus – ankstų rytą jis buvo sustabdytas ir nustatyta, kad sėdo prie mašinos vairo būdamas apsvaigęs. Sportininkui nepavyko atlikti standartinio blaivumo testo, o vėliau jis atsisakė atlikti narkotikų patikros tyrimą.

Už tai jis metams neteko vairuotojo pažymėjimo.

„Mes jam suteikėme pakankamai galimybių persigalvoti ir atlikti testą, tačiau jis atsisakė“, - aiškino už ryšius su visuomene atsakingas pareigūnas Lelandas Tangas.

L. Odomui bus leista vėl prašyti grąžinti teisę vairuoti po vienerių metų, prieš tai jam teks išlaikyti testą raštu.

Neseniai pasaulio spauda ėmė rašyti, jog dėl L. Odomo potraukio vartoti narkotikus byra jo santuoka su realybės šou žvaigždė Khloe Kardashian.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)