Skelbiama, kad velionė kolektyve buvo nepakeičiama narė, ji buvo praktiškai visų grupės kūrinių autorė. Vietos žiniasklaida informuoja, jog amžinojo poilsio E. Zarbastova atgulė gimtajame Buranovo kaime.

2012 metais pensininkės iš Rusijos pavergė „Euroviziją“ ir sužavėjo visą Europą kūriniu „Party for everybody“ – močiutės iškovojo antrąją vietą.

Tai buvo antrasis Buranovo kaimo močiučių bandymas patekti į muzikinį konkursą: dar prieš dvejus metus joms nepavyko nurungti Piotro Naličio grupės ir iškovoti bilieto į Osle vykusią „Euroviziją“.

Iki „Eurivizijos“ finalo likus dienai Udmurtijos vadovas suteikė jiems respublikos liaudies artisčių titulą, o, atvykęs į gimtąjį jų kaimą, pažadėjo, jog neilgai trukus jame viskas pasikeis – bus nutiestas geras kelias, atsiras cerkvė, o patalpos, kur jos šiuo metu repetuoja, bus renovuotos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (110)