Į šį sąrašą, kaip viešai teigiama, pateko ir Andrejus Danilko, kuris geriau žinomas kaip Verka Serdiučka. Artistas iki šiol nepaliko savo gimtojo krašto. Jis vis dar yra Kyjive, savo bute ir drąsiai socialiniuose tinkluose dalijasi mintimis apie rusų kariaunos žiaurumus bei tai, kas vyksta jo šalyje, kaimyninėse valstybėse ir apskritai pasaulyje.

Anot 48-erių metų menininko, pastaruoju metu jo pasaulėžiūra labai pasikeitė. Jis pradėjo žymiai labiau suprasti kenčiančius žmones ir visais įmanomais būdais stengiasi jiems padėti. O pamačius žinią, kad šis Rusijoje nėra laukiamas bent iki 2072-ųjų, atkirto, jog viską jau ten matė.

„Nebuvau ypač nusiminęs, nes buvau visur: buvau mauzoliejuje, buvau Kremliuje, koncertavau Lužnikuose. Galvoju: na, ką aš ten dar turėčiau pamatyti? Vienintelis dalykas, ko gaila, kad aš negalėsiu dalyvauti Putino laidotuvėse“, – „YouTube“ kuriamoje laidoje „The Insider“ rėžė menininkas.

Jis taip pat pridūrė, kad minimame sąraše yra kone vyriausias.

„Pažiūrėjau, kad man atrodo, jog esu vyriausias sąraše, bet tada pažiūrėjau, kad yra ir daktaras Komarovskis. Ačiū Dievui, kažkas už mane vyresnis. Paskaičiavau, kad iš principo turiu galimybę po 50-ies metų vaikščioti po Raudonąją aikšte su lazda“, – juokavo artistas.

Interviu metu atlikėjas išdavė ir tai, su kokiomis garsenybėmis dar bendrauja.

„Vakar man parašė Laima Vaikulė, bendraujame. Pasiskambinome ir su Maksimu Galkinu“, – kalbėjo pašnekovas, kuris netrukus pridūrė, kad daugiau vardų atskleisti nenori, jog šiems nepakenktų.

Į minimą juodąjį Rusijos sąrašą taip pat pateko: Svetlana Loboda, Monatik, Max Barskikh, Ivan Dorn, Andrejus Bedniakovas, Antonas Ptuškinas, Nadežda Dorofejeva, Potap, Nastia Kamensky, Nikita Aleksejev ir daugelis kitų.

Dešimtims Ukrainos pramogų verslo atstovų, kaip skelbiama, nuo šiol bus uždrausta patekti į Rusiją. Šis draudimas esą galios 50 metų – iki pat 2072-ųjų, rašo „Unian“.

„Rusijos priešais“ laikomi tie asmenys, kurie nepabijojo viešai pasisakyti prieš šaltakraujiškus Putino ir jo kariaunos veiksmus Ukrainoje, nepaisant kadaise glaudžių ryšių su Rusijos šou verslu.

Ukrainos žvaigždės netruko sureaguoti į garsiai nuaidėjusį juodąjį sąrašą. Socialiniuose tinkluose greitai pasipylė komiškos žinutės. Garsenybės neslėpė, kad joms tai nė kiek nerūpi. Daugiau apie tai galite skaityti kitame Delfi straipsnyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)