Dešimtims Ukrainos pramogų verslo atstovų, kaip skelbiama, nuo šiol bus uždrausta patekti į Rusiją. Šis draudimas esą galios 50 metų – iki pat 2072-ųjų, rašo „Unian“.

Į minimą sąrašą pateko tie asmenys, kurie nepabijojo viešai pasisakyti prieš šaltakraujiškus Putino ir jo kariaunos veiksmus Ukrainoje, nepaisant kadaise glaudžių ryšių su Rusijos šou verslu.

„Rusijos priešais“ nuo šiol laikomi Svetlana Loboda, Andrejus Danilko, kuris geriau žinomas kaip Verka Serdiučka, Monatik, Max Barskikh, Ivan Dorn, Andrejus Bedniakovas, Antonas Ptuškinas, Nadežda Dorofejeva, Potap, Nastia Kamensky, Nikita Aleksejev ir daugelis kitų.

Ukrainos žvaigždės netruko sureaguoti į garsiai nuaidėjusį juodąjį sąrašą. Socialiniuose tinkluose greitai pasipylė komiškos žinutės. Garsenybės neslėpė, kad joms tai nė kiek nerūpi.

Laidų apie keliones autorius A. Ptuškinas „Twitter“ juokavo, kad „deja, nebegalės sukurti reportažo apie Volgos regioną“.

Antono Ptuškino įrašas

Televizijos laidų vedėjas A. Bedniakovas taip pat neslėpė šypsenos.

„Man buvo uždrausta įvažiuoti į Rusiją 50 metų... Blemba, aš norėjau vasarai išvykti į Voronežą“, – savo „Instagram“ paskyroje rašė jis.

Tinklaraštininkas Janas Gordienko iš Kramatorsko (Donecko srities miesto, į kurio stotį neseniai pataikė raketa) taip pat juokėsi iš paskelbto draudimo ir publikavo nuotrauką, kurioje jis su bičiuliu jau atrodo kaip senjorai. „2072-ieji. Antonui ir man pagaliau buvo leista įvažiuoti į Rusiją“, – ironiškai įrašą komentavo jis.


Rusijos priešu taip pat laikomas atlikėjas Volodymyras Dantes nesikuklino ir rusus pasiuntė pasiplaukioti kartu su jų laivu.
Volodymyro Dantes įrašas

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją