Į laidą atvykusią dainininkę Rolandas Mackevičius pasitiko su širdžiai mielu priminimu – artėja jos koncertai didžiausiuose šalies miestuose. Apie tai kalbėjusi N. Bunkė prisiminė jų pokalbį, kuris vyko prieš pat grandiozinį koncertą „Žalgirio“ arenoje.

Tąkart jie galvojo, kaip būtų nerealu surinkti apie 10 tūkst. gerbėjų. Tiesa, šį skaičių garsi atlikėja pralenkė – į vasarį vykusį šou atvyko apie 15 tūkst. klausytojų.

„Tas koncas buvo meganerealus. Aš tai supratau tik po kokio gero mėnesio, kai man susigulėjo galvoje, kas čia įvyko. Kaip šiandien prisimenu. Man net šiurpai eina. Peržiūrėjau vaizdo įrašus, kaip viskas atrodė. Čia buvo vau. Gyvenime nepakartosiu tokio koncerto, kuris buvo vasarį.

Artėjantis koncertas bus kitoks. Išpildysiu savo norus, kurių nepadariau „Žalgirio“ arenoje. Pamenu, atvažiavau pas geležių, scenos statytojus. Sakiau, kad norėsiu skristi, išlįsti. Buvau tokių fokusų prisigalvojus, man sakė „nerealu“. Atsakiau: „Kaip nerealu? Gruodžio mėnesį „Žalgirio“ arenoje kiekvieną dieną vyksta koncai. Kaip visiems realu, bet man nerealu?“ Atsakė, kad jie mažiau prisigalvoja“, – Delfi TV laidoje kalbėjo N. Bunkė.

Garsi moteris pasakojo, kad buvusius ir būsimus šou ji režisuoja pati. Anot jos, jei būtų kitas žmogus, užsiimantis šiuo darbu, ji liktų nepatenkinta.

„O dabar galiu pati ant savęs pykti, jei ką nors padarau blogai“, – šypteli ji.

Natalijos Bunkės koncertas arenoje

Laidos vedėjas priminė ir jos ištartus žodžius apie prieš koncertą į ratus kišamus pagalius. Pažadėjusi papasakoti, N. Bunkė „Nepatogių klausimų“ laidoje atskleidė, kad tai susiję su televizija.

„Derinome televizinę reklamą su vienu kanalu. Turėjome susiderinti taip, kad aš jiems atiduodu koncerto vaizdo medžiagą. Man tai padaryti kainuoja apie 20 tūkst. eurų. Jie man sakė: „Bet tau už tiek pinigų duosime reklamą telike.“ Sakiau: „Ne ne, apmokėkite tas kameras.“

<...>. Tam, kad per teliką transliuotum koncą, reikia dėl vaizdo daugiau pinigų investuoti į kameras. Sakiau: „Tai gerai, jūs už tą dalyką sumokėkit.“ Bet jie nesutiko, norėjo, kad aš sumokėčiau ir jiems duočiau medžiagą. Galvoju: „Kodėl turiu tai daryti?“ Mes truputį pasikapojome ir sakiau: „Žiūrėkit, nieko neduosiu ir eikit jūs toli.“ Viskas taip ir baigėsi. Paskui sakė, kad jiems mano koncertas neįdomus. Aišku, aš pasinervinau, nes kaip gali būti neįdomu? Per naujaką sueitų kaip saldainis tas koncas. Tada iš viso skipinau teliko reklamą ir „Žalgirio“ areną mes pardavėme iš instagramo“, – apie nemalonią patirtį prabilo N. Bunkė.

Pasiteiravus, kiek maždaug uždirbo iš didžiausio savo koncerto, moteris neslėpė, kad nors pavyko iš viso surinkti beveik pusę milijono eurų, po visko jai liko tik apie 100 tūkst. eurų.

N. Bunkė pasakojo, kad dalis pinigų buvo skirta LATGAI, scenos statytojams, šokėjams, arenai, kostiumams ir reklamoms.

„Padariau tokį koncą ir tiek liko. Labai juokinga. Suprantu, kad žmonėms atrodo vau, bet jūs supraskit, kad pusė milijono įkrito į sąskaitą ir viskas buvo iššvaistyta. O galėjau taip gerai nedaryti ir pasilikti sau. <...>. Bet man buvo faina, todėl kartočiau ir kartočiau. Nieko neuždirbčiau, bet turėčiau tų emocijų“, – nuoširdžiai sakė atlikėja.

Išgirdusi klausimą, ar lankė dainavimo pamokas, N. Bunkė atsakė, kad per 25-erius metus išmoko dainuoti pati. Ji neslėpė – pirmi 10 metų buvo sunkiausi, bet vėliau atsirado daugiau drąsos.

„Žinai, čia nepasitikėjimas savimi ir bijojimas scenoje išsižioti, ką nors padainuoti, padaryti klaidų. Tai tikrai kiša koją. O dabar aš savimi labai pasitikiu, nes turiu stiprų balsą. Aišku, jis nėra Beyonce, – su juo kai kurie lygino ir dauguma dėl to supyko. Žodžiu, dainavimo lygis stiprus, labai aiškus gerklinis balsas. Pataikau, intonuoju, viską girdžiu. Tik gal aš ne baisulinė virtuozė, bet to iš manęs ir nesitikima“, – atvirai sakė ji.

Delfi premjera. Natalija Bunkė

Kalbėdama apie praeitį ir karjeros pradžią, N. Bunkė sakė, kad jos gyvenime buvo visko – nuo nesėkmingų santuokų iki įvairiausių nutikimų. Vis dėlto ji džiaugėsi, kad viskas susidėliojo sėkmingai.

„Manau, kad čia daug sėkmės. Pavyko dabar susirasti normalų vyrą. Kaip ir sakiau, man turbūt sekasi, nes esame laimingi, viskas mums gerai. Viduje viskas faina, niekas nedirgina. Ir jeigu būna kokių sunkumų, jei juos taip galima pavadinti, jie nereikšmingi. Tu juos paprastai praleidi“, – laidoje „Nepatogūs klausimai“ kalbėjo N. Bunkė.

Visgi dainininkės gyvenime pasitaikė etapas, kai piniginėje buvo vos 100 eurų. Ji prisiminė, kad šie pinigai susiję su jos verslo pradžia, mat būtent nuo šios sumos viskas ir prasidėjo.

„Aš irgi kaip visi normalūs žmonės dirbau, išleidau per daug pinigų. Finansų neapskaičiavau ir žiūriu, kad liko vos 100 eurų. Pagalvojau, ką daryti, nes iki konco dar labai toli. Daug kartų esu pasakojusi, kad verslą išsukau nuo šių eurų. Todėl pradėjau daryti gėles.

Atsimenu persikrausčiau į naują butą, įsirengiau ir pinigų kišenėje neliko. Ir ką dabar daryti? Pasidariau kažkokią gėlių kompoziciją, įkėliau į FB ir man parašė, kad irgi tokios norėtų. Aš tokia: „O, geras, gal čia visai verslas būtų?“ Užsipirkau medžiagų ir pradėjau daryti gėles. Įkėliau į vieną „Facebook“ paskyrą, į kitą. Pagalvojau, gal padarykime atskirą feisbuko puslapį. Taip atsirado mano gėlių verslas iš 100 eurų, tada – elektroninė parduotuvė ir dabar ką turim, tą turim“, – pasakodama šypsojosi N. Bunkė.

Vėliau moters gyvenime atsirado Edgaras Eidėjus, su kuriuo ji nusprendė toliau tęsti verslą, – kartu naktimis dėliojo kompozicijas, atrašinėjo klientėms.

„Kol aš gaminau gėles, jis dirbo prie kompo. <...>. Paskui sėdime ir sakau: „Klausyk, blemba, tam bute mes netelpame.“ Naktimis pradėjome ieškoti namo. Kadangi jis – policijos pareigūnas, pagal lokacijas suradome namą. Privažiuodavome prie namo, žiūrėdavome: „oi, šitas šiknoje, kaip blogai atrodo“. Dabar mes šitame name gyvename, jį nusipirkome.

<...>. Buvo tragedija, nes jis buvo prie pervažos, kažkokiuose soduose. Kai atvažiavome apžiūrėti, mačiau, kaip perdarysiu sienas, nudažysiu lygiomis spalvomis“, – juokėsi moteris.

Renginio akimirka

Perskaičius skaitytojo klausimą, kokie jos santykiai su giminaičiais, N. Bunkė atsakė, kad jos tėvai nemėgsta viešumo, todėl dažnai jų nerodo.

„Su sese kalbėjome, kad gal reikėtų kur nors tėvus nusivežti. Aš suprantu, kad yra sudėtingas momentas, nes atrodo, jog esame nepakantūs tėvams“, – sakė ji ir pridėjo, kad jai gera stebėti, kaip kiti nuomonės formuotojai į keliones vežasi tėvus bei dalinasi nuoširdžiomis akimirkomis.

Netrukus atlikėja sulaukė ir kiek neįprasto klausimo – kodėl jos veidas nuolat atrodo pavargęs? Juokaudama moteris atsakė, kad jaunystės eliksyro nėra, tad ji sensta, kaip ir visi kiti.

„Atleiskit, kad jūsų mano išvaizda netenkina“, – į skaitytojus kreipėsi N. Bunkė.

Moteris neslėpė nuostabos dėl šių dienų standartų. Ji pastebėjo, kad žmonės juos patys susikuria, todėl pagal tai jos išvaizda neatrodo pakankamai gera.

„Taigi gerai, kokios problemos? „Atsekite“ mane, nežiūrėkite, nesigadinkite sau nuotaikos. Deja, čia esu aš. <...>. Iš tiesų kaip liūdna tokiems žmonėms gyventi. Atsidaro instagramą, pažiūri vieną nekenčiamiausią savo sekamą žvaigždę ir sako: „Oi, vėl čia ji.“ Tu sau pasiėmei blogą emociją. Antra, atsidarei sekamą įžymybę, susigadinai nuotaiką. Kam sau susišikti nuotaiką? Tu „atsek“ tuos žmones. Šitas patarimas nuostabus. Pradėsi gyventi“, – paragino sekėjus.

Laidoje nepraleista progos paminėti konflikto su dainininke Juste Arlauskaite-Jazzu. Garsios moterys socialiniuose tinkluose susiriejo po N. Bunkės koncerto „Žalgirio“ arenoje.

O sulaukus žiūrovo klausimo, kodėl jos nesutaria, dainininkė patarė kreiptis tiesiai į pačią Jazzu.

„Labai mėgstu šią atlikėją. Man patinka jos dainos, esu buvusi jos koncertuose. Bet nežinau, čia reikėtų labiau jos paklausti. Matai, aš pati jos neseku, bet po „Žalgirio“ arenos man atsiuntė, kad ji pasisakė. Žmonės mane lygino su lietuviškąja Beyonce. Bet jie turėjo omeny ne balso galimybes, o patį šou, kad jis buvo pasaulinio lygio. O moteris sumąstė, kaip jie gali lyginti su Beyonce, kuri niekada gyvenime „Paukštelio“ nedainuotų. Ji vieną kartą apie tai „užmetė“. Bet nieko nesakiau, nes kaip tik tuo metu buvau baliuje. Ir paskui po kelių mėnesių vėl pasisakė, vėl kažkas. Ir man pataikė, kai buvo PMS, tada aš pati pasisakiau“, – laidoje „Nepatogūs klausimai“ sakė ji.

Žinoma dainininkė svarstė, kad prie šių emocijų galėjo prisidėti ir sūnaus gimimas, sukilę hormonai.

„Manau, nereikia labai pykti, bet, iš kitos pusės, prie ko ir kodėl čia aš? Tau hormonai, o tai prie ko aš? Tuo labiau kad esu tau nei draugė, nei ką. Ir toks paprastas dalykas – jos gerbėjai tikrai į mano koncą nebūtų atėję, bet mano sekėjai galėjo. Viskas ten buvo taiklu. Aišku, daugiau ji to nedarė“, – prisiminė N. Bunkė.

Neišvengta klausimo ir apie Suodaičių skyrybų dramą. Jį išgirdusi moteris neslėpė, kad niekada negali žinoti, kas gali grėsti ir kas laukia už kampo.

Ji juokėsi, jei panaši situacija įvyktų jai su Edgaru, moteris jau sėdėtų kalėjime.

„Jis – policijos pareigūnas, todėl žino, kaip padaryti“, – juokavo dainininkė.

Ir nors viešai apie Viktorijos Siegel ir Lauryno Suodaičio konfliktą N. Bunkė stengiasi nekalbėti, ji krizę išgyvenančiai porai perdavė palinkėjimą.

„Aš jiems linkiu susėsti, pasikalbėti ir susitaikyti. Blemba, du vaikai. Vienas vaikas, bet, sakykim, du vaikai. Faina kartu gyventi, kam čia dabar parintis?“ – svarstė ji.

O ką ji pati mano apie Viktoriją Siegel? N. Bunkė sakė, kad jos gali ir pakalbėti, ir ko nors paklausti paskambinus.

„Mes nesame susipykusios. Mes ne draugės ar kažkur kažkas, bet man nėra problemos, ir jai lygiai taip pat“, – Delfi TV laidoje kalbėjo garsi dainininkė.

Laidos metu kalbėta apie visus sukrėtusį aktoriaus Gyčio Ivanausko poelgį. Visgi N. Bunkė dėl šios situacijos turi kiek kitokią nuomonę ir yra įsitikinusi, kad visi žmonės padaro neapgalvotų klaidų.

„Nuteisti žmogų lengviausia ir labai madinga, faina. Žmogus suprato, kad gal perlenkė lazdą. Nebūkime čia dideli ponai dievai, teisėjai. Ėjo, praėjo. Daugiau taip nedarys. Geriau pažiūrėkit, kaip tas žmogus vėliau jaučiasi, ar viskas gerai su jo psichologine būsena, ar neįvarysit žmogaus į kažkokius dalykus. Jei viduje jautiesi pažeidžiamas, gal ne viskas gerai. O ir jo mama neseniai mirė, tai kam jūs tą žmogų visai uždubasinat, akmenimis apmėtot? Dėl to turėsime pasekmių. Bandė palinksminti, bet neišėjo“, – pabrėžė ji.

Išgirdusi skaitytojo mintį, kad moteris negerbia savo vyro, N. Bunkė svarstė, kad tokiems žmonėms, neturintiems humoro jausmo, sunku gyventi.

„Neįtikėtina, kaip sudėtinga. Mes su Edgaru nuolat juokiamės viens iš kito. Ir jis pats yra bajeristas, turi gerą humoro jausmą. Jei atimtume šiuos dalykus ir liktume rimti, būtų labai liūdna, nuobodu. Neišgyvenčiau su tokiu žmogumi.

Bet, manau, tai yra to žmogaus problema. Nespankit jūs. Tai mažas procentas žmonių, tokių nėra daug. Šiaip didelis procentas supranta, kad mums smagu. Mes paprikoliname, patraukiame vienas kitą per dantį: „Tu, žinok, eisi su gariūnine taše iš namų.“ Juokinga būna ir smagu. Jei jums nesmagu, nepykit, perjunkit kanalą“, – sakė ji.

Pradėjus kalbėti apie žmonių skleidžiamą neapykantą, dainininkė atkreipė dėmesį, kad kiekvienas žmogus šią kritiką priima skirtingai. Tad ji ragino suprasti, kad tai ne apie jus pačius, o apie tą, kuris tai rašo.

„Turėtų būti smegenų pravalymas pas psichoterapeutą. Mano sūnus nuo pirmos klasės lanko kaip būrelį, kad būtų su kuo nuolat pasikalbėti, išsikalbėti, kas blogai ar gerai. Nors tai svetimas žmogus, bet per tiek metų tapo pažįstamas, artimas. Aš pati, kai turiu klausimų, nueinu, pasikalbu, dažniausiai aptariu rūpimus dalykus. Nevenkite ir nebijokite, jūs nesate nesveikas, jei einate pas psichoterapeutą. Tai brandos ženklas, kad jūs suprantate. Kai jums skauda širdį, einate pas kardiologą, o kai reikia šiek tiek pravalyti galvą, – pas psichoterapeutą“, – laidoje kalbėjo ji.

Išgirdusi klausimą, ar V. Siegel taip pat gražiai bendrauja su Kristupu, moteris atsakė tik vienu žodžiu – „tikiuosi“. Pavyzdžiui, pati dainininkė puikiai sutaria su moters dukra Nicole, kuriai negaili daug gražių komplimentų.

„Šiaip Nicole labai miela mergaitė, ateina pas mane. Turim savų paslapčių. Ji labai faina, nereali, gyva tokia. Kristupas ją labai myli. Tiesiog mielumo įsikūnijimas. Jei turėčiau dukrą, norėčiau tokios. Bunkus, beje, darė. Tai turim, ką turim“, – juokdamasi sakė ji.

Delfi TV laidos „Nepatogūs klausimai“ pabaigoje užsiminta apie sūnaus Kristupo hiperaktyvumą ir su kitu mokiniu įvykusį konfliktą. N. Bunkė neslėpė, kad iššūkių būna visokių.

„Reikia viską spręsti ir nuolatos kalbėtis. Kai įvyksta koks įvykis, visada, kaip mama, stengiuosi spręsti, sutaikyti vaikus: būdavo, kad darželyje ar mokykloje ką nors užgaudavo. Psichologė davė gerą patarimą vaikus nuvesti į kitą aplinką, pavyzdžiui, kiną. Jie susidraugauja ir problema išsisprendžia. Spręskit problemas, nepalikite likimo valioje“, – pabrėžė ji.

Dainininkė džiaugėsi, kad jos sūnus Kristupas per mokyklos teritorijoje įvykusį konfliktą nesudavė atgal jį sužeidusiam berniukui.

„Ne taip aš savo vaiką auklėju. Noriu, kad jis nesimuštų. Sakau: „Kas būtų, jei tu trenksi? Aš baigčiau dainavimo karjerą, mane žmonės užtampytų, nuteistų“. <...>. Be to, tie tėvai net nesusisiekė su mumis. Viskas baigėsi taip, kad padavėme juos į Vaiko teises, policijai parašėme pareiškimą. Bunkus užsiėmė šiuo klausimu. Jei, sakykime, tėvai būtų paskambinę ir atsiprašę, būtume sutaikę, bet nieko, jiems neįdomu. Suprantu, kad yra visokių tėvų. Taip neauklėkit savo vaikų, nes, patikėkit manimi, iš tokių nieko gero neužauga“, – laidoje sakė ji.

O ar ateityje N. Bunkė turės daugiau vaikų? Pasirodo, tokios minties su vyru Edgaru ji neturi. Moteris laidos pabaigoje papasakojo apie visiškai kitokius planus.

„Mes vaikų nenorime. Daug kartų esu sakiusi, kad užauginsime Kristupą ir su Edgaru gyvensime gyvenimą. Edgaras iš viso dar griežtesnis šiuo klausimu. Norime keliauti ir gyventi“, – šypsodamasi „Nepatogių klausimų“ laidoje sakė dainininkė.

Visą pokalbį su atlikėja Natalija Bunke galite žiūrėti Delfi TV laidoje „Nepatogūs klausimai“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)