Į Delfi TV laidą atvykusi E. Sebrova pokalbį pradėjo dainuodama, vėliau perėjo prie kiek jautresnio pasakojimo. Moteris atskleidė, kad turi autizmo spektro sutrikimą.

„<...> Monake yra Johno Caudwello autizmo renginys, kurį jis labai remia, turi centrų. Pasirodo ir Lietuvos žvaigždžių. Bunkus yra dalyvavęs, Viktorija. Tikrai visi padeda. Yra daug žinomų žmonių. Man ta tema gana jautri, nes aš seniai žinojau, kad turiu autizmą.

Žmonės dabar manęs klausia, kodėl aš anksčiau buvau tokia santūri, niekada nekalbėdavau. Tikrai su Egidijumi sėdėdavau ir klausydavausi. Rinkau informaciją, kaip tas garsas, šviesa, kur tie dūmai. Tiesiog rinkau informaciją, jo draugus, kontaktus. Buvau slaptas agentas. Išsišnipinėjau <...>“, – laidos pradžioje sakė moteris.

Laidos vedėjui Rolandui Mackevičiui pasiteiravus, kur ji dažniausiai būna, moteris nukėlė į laikus, kai gyveno Austrijoje ir ten įkūrė savo verslą.

„Turėjau burbulinių vaflių kavinę su ledais. Aš juos pati gaminau, pardavinėjau, mokesčius mokėjau ir taip išmokau vokiečių kalbą.

Prisimenu juokingą pirmą dieną – gegužės 1 d. 2022 m. Aš norėjau tų ledų dvejus metus. Norėjau juos pardavinėti ir turėti paprastą gyvenimą, dirbti paprastą darbą ir būti niekas. Pavargau nuo visko. Ir mama gegužės 15 d. paskambinusi klausia: „Ar ką nusipirkai?“, bet sakiau, kad tik kibirėlį turiu.

Tuomet po poros dienų atsidarė parduotuvė. Gegužės 19 d. atėjo žurnalistai ir sakė, kad nori imti interviu. Suprantu, kad Lietuvoje, bet čia, kaime, kur 13 pagal dydį miestas nori iš manęs imti interviu? Už ką? Pagalvojau, kad bus gera reklama“, – apie verslo pradžią kalbėjo garsi dainininkė.

Eleonora Sebrova

Nors verslas sekėsi, E. Sebrova tuo metu negalėjo dainuoti ir net kalbėti. Anot jos, tai įvyko dėl sudėtingų santykių ir nesibaigiančio žmonių purvo drabstymo.

„Reikėjo atlaikyti tą visą žmonių kuprinę, pilną nuomonių, varymo, heiterių ir buvusio draugo netiesos, kurios buvo labai daug. Buvo vienas komentaras, jog buvo sudėti du maišai šiukšlių, kuriuose – mano daiktai. Su jais buvau išprašyta. Bet tai netiesa. Aš apie tai esu girdėjusi. Iš tikrųjų tuo metu buvau pas Rimdžių, o jis buvo Minske dėl statybų.

Toks Ulkia man sakė: „Žinai, jo vaikas eina į teatrą su tėvais švęsti Egidijaus gimtadienio.“ Iki skrydžio liko 15 minučių ir man čia buvo paskutinis lašas. Kaip tu, suaugęs žmogus, meluoji. Jei aš skrendu iš Vilniaus, jam pasako, kur skrendu. Aš turėjau BMW, nuvažiavau iki Rygos ir išskridau į Londoną“, – apie lemtingą dieną, kai pora nusprendė pasukti skirtingais keliais, papasakojo E. Sebrova.

Laidos vedėjui atkreiptus dėmesį, kad ne vienas žiūrovas ir sekėjas jaudinasi dėl moters psichologinės būklės, ji pabrėžė, kad šiuo metu jaučiasi laiminga.

„Iš tikrųjų turi būti balansas, bet ne per daug neutralus. Jei esi per daug laimingas, gali viskas staiga kristi. <...> Galbūt pradėjo pildytis svajonės, apie kurias nedrįsau svajoti. Dieną, kai susipažinau su Matthew, ir po to pokalbio telefonu su daktaru, dirbusiu su žvaigždėmis <...>. Mane pakvietė dalyvauti į „United Nations“ renginį.

Nežinau, ar ten bus Rihanna ar Shakira, bet jos dalyvauja tuose renginiuose. Verkiau per tą pokalbį ir per jį supratau, jei jau nedrįsau apie tai svajoti ir kažkas atsitinka, man niekas nebaisu. Galiu šiandien mirti, prisikelti ir gyventi. Netikiu, kad čia mano gyvenimas. Negaliu patikėti, kad buvo Niujorkas, žvaigždės“, – apie pasikeitusį gyvenimą laidoje „Nepatogūs klausimai“ sakė moteris.

R. Mackevičius E. Sebrovos paklausė, iš ko ji šiomis dienomis gyvena. Moteris atsakė, kad vis dar uždirba iš savo ledų verslo, „Youtube“ ir ją paremiančių gerbėjų.

„<...> Bet daugiau aš juos remiu, nes esu jiems kaip psichologinė pagalba. Jie be manęs negali. Jiems ramu, aš sutvarkau. O jei manęs nebūna, jie apimti panikos. Jie vienas apie kitą žino. Nėra taip, kad nežinotų. Matthew žino apie mano austrą. Jie abu kalbėjosi. Guodė austrą, kad paliktų mane ramybėje, neerzintų, sakė: „Jei suerzinsi, bus blogai, nes man jau vieną kartą taip buvo.“

<...> Bendrauji, kad nenukentėtų. O tas kitas trina rankomis. Gerai, šitas išvažiuoja į Austriją, tu liksi man, sako: „Nesijaudink, ji dabar turi šiek tiek pabūti su manimi.“ Kiekviena diena kaip „Santa Barbara“, – juokėsi moteris.

O ar jai nesinori turėti vieno vyro? E. Sebrova neslėpė, kad norisi, bet jo nėra.

„Aš prisileidžiu. Rašau jam žinutes kiekvieną dieną, jis man neatrašo. <...> Vis tiek tegul skaito. Matau, kad paskaito. Paskaito ir ramu“, – laidoje sakė ji.

Eleonora Sebrova

Eleonora atskleidė, kad su jos mama gerai sutaria dabartinis jos mylimasis Matthew. Delfi TV laidos metu ji papasakojo, kad vyras moteriai nupirko ne tik kompiuterį, bet ir telefoną.

„Geriausi draugai. Mama neatlaiko ir sako: „Ženykis. Skambinsiu draugei Danutei, kad greičiau į tą zagsą nuvarytum. Geras vyras, jaunas, fainas, man patiko.“

<...> Jis peršasi kiekvieną dieną, bet zagsas uždarytas. Šiandien išeiginė, vakar irgi“, – kalbėjo E. Sebrova.

Vis dėlto garsios moters širdis patikėta ir kitam mylimajam. Apie jį paslaptingai kalbėjusi dainininkė sakė, kad jis – jos gyvenimo meilė.

„Aš laukiu savo kauniečio. <...> Jis mane užkabino, mano širdį pagrobė ir niekada tokio jausmo nesu jautusi. <...> Žinai, gerus dalykus pasilieki sau“, – šypsojosi ji, kai sulaukė klausimo, koks jos paslaptingo vyro vardas.

Netrukus moteris sulaukė ir drąsaus žiūrovo klausimo – ar jai neatrodo, kad geriau nesikapstyti praeityje ir atrasti vidinę ramybę? E. Sebrova atskleidė, kad praeities ji nepaleidžia dėl neatiduotų skolų.

<...> Aš buvau Havajuose, kai jis man parašė: „Perrašyk man „Audi“. Aš tau iškart pinigėlius pervesiu.“ 20 tūkst. eurų už tą žydrą „Audi R8“. Pamąsčiau, kad pagal jo charakterį aš jam neperrašysiu tos audinės, jis tikrai neatiduos ir pridės visokių nesąmonių – gal automobilį paskandins, susprogdins. Tikrai man neleis jo mylimiausiu automobiliu važinėti su kažkokiu bernu.

Logiškai pagalvojau, kad nei aš ją naudoju, nei jis, tai tegul naudojasi tuo automobiliu. Perves, neperves, aš jo žodžiais nebetikiu. Nes tai, ką sako ir galvoja, yra trys skirtingi dalykai. <...> Man nuolat mokesčiai skambina, ar perėjo, ar neperėjo. Kur įrodymai? Nėra įrodymų. Aš irgi truputį p***u protą. Aš su juo nekovosiu. Žinau, ką reiškia kova su Egiu. Tai kova su vėjo malūnais. Norės atiduos, norės ne. Gal po interviu paskambins“, – svarstė ji.

Eleonora Sebrova ir Egidijus Dragūnas

Laidos vedėjui pagalvojus, galbūt šiuos pinigus atlikėjas išleidžia kitai moteriai, E. Sebrova patvirtino, kad jis iš tikrųjų turi kitą mylimąją. Tačiau jos „faina“ ji neskuba vadinti.

„Turi mylimesnę, bet ne fainą. Nes aš pati fainiausia. Ji viskuo blogiau. Nuo kojinių spalvos, akių, plaukų iki visko. Už mane geresnių nebuvo“, – laidoje juokėsi moteris.

Delfi TV laidoje „Nepatogūs klausimai“ dainininkė prisipažino, kad iki dabar apie E. Dragūną kalba tik dėl žmonių ir jau minėtos skolos. Ji pabrėžė, kad tarp jų nėra jokios meilės.

E. Sebrova sakė, kad šiomis dienomis ji galėtų būti tik jo vertėja.

„<...> Kartą jam skambinau ir sakiau, kad grįžtu į Lietuvą. Prašiau mane pasiimti iš oro uosto Rygoje, ir jis taip atsakė: „Tu, s**a, aš tave pamatysiu, tau snukį išmalsiu.“ Sakau: „Egidijau, kelintą atvažiuosi pasiimt?“ Žinau jį. Ką jis sako, ką daro. Tai reiškia „mažute, taip pasiilgau, kad galvą išsimalčiau su miltais, kad pamatyčiau tave“. Aš tą vertimą žinau, jau 19 metų jį pažįstu. Mano darbas galėtų būti Egio vertėja. Koncertų organizatoriai kartais paskambina ir sako: „Mes su juo nesusitariame. Ar gali? Tiek mokame. Parašyk kontraktą ir pasakyk, kad jis dainuos“, – pasakojo E. Sebrova.

Kalbėdama apie buvusius santykius moteris prisiminė ir ilgą depresijos etapą, prie kurio taip pat prisidėjo garsus dainininkas. Anot jos, jo ištarti žodžiai paskatino metams dingti iš viešumos.

„<...> Parašiau tą knygą, išleido. Ir prieš tai būna patikra. Sakiau, ištrinam šitą sakinį, bet šaukštai po pietų. Ten buvo apie dar vieną nesantuokinį vaiką. Aš žinau Egį, jo reakciją, kas jam skaudu. Ir neištrynė. Aš tris keturis kartus pakartojau, ir tie žmonės nėra tokie, kurie daro klaidų, jie tai daro tyčia. <...> Ir tai buvo pirma depresija, kurią gavau. Egidijus po 15min.lt straipsniu parašė, kad „Sebrova yra bedarbė prostitutė su psichine negalia.“ Buvo toks faktas.

<...> Aš buvau pavargusi. Vien kiek darbo parašyti tą knygą. Buvau pavargusi nuo skyrybų, buvau beveik netekusi namų, įrašų, kurie neišėjo, ir, žinok, man ta eilutė <...>. Aš metus atsijungiau, nieko nenorėjau, nieko nedariau. Sakiau, kad man reikia keltis, kažką daryti, negaliu vegetuoti. Ir ta pati draugė pasiūlė pas psichiatrą nueiti <...>“, – apie skaudžią praeitį pasakojo dainininkė.

Eleonora Sebrova

Per šiuos metus moteris suprato, kad jos pagrindinės problemos slypi viduje. E. Sebrova prisiminė save sakant, kad šią šaknį ketino ištraukti.

„<...> Aš 20 metų buvau meditacijoje, į Indiją važiavau, per koroną – mindfullness. Visus pinigus investavau į maitinimą, sportą, vaikščiojimą rytais, cirkadinius ritmus. Apie depresiją aš daug žinau ir kaip iš jos išeiti be antidepresantų. Žinau, kaip greičiausiu būdu. Ir galiu pasakyti, kad man depresijos gyvenime nebus“, – tvirtai sakė moteris.

Žiūrovai pastebėjo, kad pastaruoju metu E. Sebrova vis dažniau grasina E. Dragūnui. Jos paklausus, kodėl taip elgiasi, ši atsakė, kad telefone turi porą įrašų ir nuotraukų, kur galima rasti galimai smurtą ir grasinimų.

Vis tik laidos vedėjui pasiteiravus, koks tai smurtas, moteris nusprendė plačiau to nekomentuoti.

„<...> Iš esmės psichologinis smurtas ir buvo visokio, apie kurį nenoriu kalbėti. Pakalbėsiu, kai ateis laikas. Kol kas geriau palaikysiu sau. Ne tam kūriau tą projektą, kad jį nugriaučiau. Jis – Lietuvos žvaigždė.

<...> Kai pradėjau su juo dainuoti, projektas buvo mūsų. Ne mano. Gal šiek tiek suklydau. Nuo tų metų, kai išėjau, dauguma pastebėjo, kad jis tapo vėl kitoks. Vienas su manimi, kitas be manęs <...>.

Jis talentingas, fainas, Lietuvos numeris vienas žvaigždė. Nuoširdus, jautrus ir megastaras. Tik trūksta jam... nieko netrūksta. Gal save mylėti ir gerą moterį susirasti. Viską jis turi“, – nuoširdžiai apie atlikėją kalbėjo moteris.

Pasiteiravus, ar tiesa, kad muzikos ir pramogų pasaulyje labai daug narkotikų, moteris atkreipė dėmesį, kad jų praeityje buvo žymiai mažiau. Dabar ji neslepia esanti sukrėsta to, ką teko išvysti vieno garsaus koncerto metu.

„Tuo metu, kai buvau su Egidijumi, man klube niekas nėra pasiūlę kokso. Egidijus baisiai mane saugojo nuo narkotikų. Ir pats bijojo, jei pamatyčiau su buteliu, tai minimum gautų per galvą. Aš nesu jo mačiusi vartojančio narkotikus <...>.

Bet dabar, kas vyksta.... Aš buvau atvažiavusi į Lietuvą, kai buvo „Ten Wall“ koncertas. Užėjau į užkulisius ir gavau dešimt pasiūlymų. Nesupratau, kas darosi. Nuvažiuoju į Vilnių pas jaunimą, visi siūlo. Nežinau, kaip su tuo kovoti, nes tai tapo šalimi, kur paskendę narkotikų liūne. Tai baisu, nes jie negalvoja, kas po dešimt metų bus su jų šnervėmis, likusiomis beždžionių smegenėlėmis. Bet čia nėra mano reikalas“, – Delfi TV laidoje problemą išryškino E. Sebrova.

Eleonora Sebrova, Egidijus Dragūnas, Aras Vėberis

Moteris neslėpė, kad visus skausmus, kuriuos patyrė su E. Dragūnu, atleisti pavyko per didelę meilę. Anot jos, dainininkas su ja buvo visai kitoks nei prie visų kitų žmonių.

„Susitikdavome pas mamą, jis papjaustydavo salotų su svogūnais, išsikepdavome dešrelių, vodkės ir filmą „užsidėdavome“. Ko daugiau reikia? <...> Kalbi su žmogumi ir tave jis supranta, o tu jį supranti. Tu išplaukęs, laikas bėga ir nieko nereikia. Man iš jo jokių pinigų nereikėjo, man duok su juo pabūti, dainų paklausyti. Aš gal jį vartojau, jis mane. Gal buvo toks vartotojiškas santykis“, – svarstė ji.

Laidos pabaigoje moters paklausta ir apie jos pasakojimą, kuriuo ji pasidalijo gegužės mėnesį savo „Instagramo“ paskyroje. Moteris atvirai prabilo apie abortą, kurį atliko į kliniką nuvažiavusi su E. Dragūnu.

„Taip. Gal nereikia nieko kaltinti, nes čia abiejų. Dėl to gailiuosi, ėjau išpažinties. Tokia mano nuodėmė. Negaliu nei jo kaltinti, nei ką“, – atvirai prisipažino E. Sebrova.

Vis dėlto skyrybų priežastimi tapo kitos moterys. E. Sebrova neslėpė, kad dėl to ant garsaus vyro iki šiol pyksta. O didžiausia jų draugystės baigtimi tapo vėliau E. Dragūno nauja mergina tapęs garsus modelis.

„<...> Ta Kotryna atsirado ir žinojau, kad viskas. Nebenoriu. Man čia buvo riba“, – laidoje „Nepatogūs klausimai“ kalbėjo E. Sebrova.

Visą pokalbį su Eleonora Sebrova galite pamatyti laidoje „Nepatogūs klausimai“.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)