Atlikėjos Loreen koncertas
Gruodžio 1 d. Kaune

Dukart dainų konkurso „Eurovizija“ nugalėtoja Loreen atvyksta į Lietuvą gruodžio 1-ąją. Švedijos atlikėja savo pasirodymą surengs Kauno „Žalgirio“ arenoje. Tai bus vienintelis jos koncertas mūsų šalyje, rašoma pranešime spaudai. Tikrasis Loreen vardas yra Lorine Zineb Nora Talhaoui. Ji gimė Stokholme marokiečių kilmės tėvų šeimoje. Atlikėja išgarsėjo būdama vos 20-ties, kuomet sudalyvavo talentų konkurse „Idol“ ir netrukus po to išleido savo pirmąjį singlą „The Snake“. Tarptautinio pripažinimo Loreen sulaukė 2012-aisiais, sudalyvavusi didžiausiame Europos dainų konkurse „Eurovizija“, kur su savo daina „Euphoria“ užėmė pirmąją vietą.

2023 m. standartinių šokių Europos čempionatas
Gruodžio 2 d. Vilniuje

Gruodžio 2 d. „Avia Solutions Group“ arenoje vyks standartinių šokių Europos čempionatas, kurio metu susirinkusieji turės galimybę išvysti geriausius žemyno šokėjus, tarp kurių – ir lietuviai Evaldas Sodeika ir Ieva Sodeikienė bei Georgijus Kalašnikovas kartu su partnere Domile Šemeškevičiūte. Čempionato programoje – ne tik elegantiški standartinės progamos šokiai, tokie kaip lėtas valsas, tango, Vienos valsas, fokstrotas ir kvikstepas, bet ir Pasaulio sportinių šokių federacijos planetos reitingo Lotynų Amerikos šokių varžybos, kuriose šokėjai atliks sambą, čia čia čia, rumbą, pasodoblį ir džiaivą.

Grupės „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ koncertas
Gruodžio 2 d. Kaune

Grupė „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ kviečia į didžiausią savo karjeros koncertą „Miesto šventė“, kurio metu pristatys naujausią albumą „Viskas bus gerai“. Svarbiausias grupės koncertas vyks Kauno „Žalgirio“ arenoje, kurioje susirinkusiųjų laukia ne tik populiariausi jų karjeros kūriniai, bet ir dar negirdėtos dainos, o taip pat – speciali scenografija, magiški kostiumai bei abejingų nepaliksiančios dekoracijos.

Grupės „SEL“ koncertas
Gruodžio 2 d. Klaipėdoje

Įspūdingai ir ne su vienu rekordu uždariusi vasarą Kauno Dariaus ir Girėno stadione, grupė „SEL“ skelbia apie dar vieną šou Lietuvoje. Šįkart Egidijus Dragūnas po trijų metų pertraukos grįžta į Klaipėdą, kur gruodžio 2-ąją surengs pasirodymą „Švyturio arenoje“. „Sulaukiau daugybės žinučių su klausimais, kada surengsime dar vieną šou Lietuvoje tiems, kurie negalėjo sudalyvauti pasirodyme Kaune. Šis šou – mūsų duoklė tiems, kurie dėl kažkokių priežasčių negalėjo atvykti, tačiau yra pasiilgę mūsų koncertų“, – artėjant pasirodymui teigia E. Dragūnas.

Natalijos Bunkės koncertinis turas „Kosmosas“
Gruodžio mėnesį

Viena ryškiausių Lietuvos popmuzikos žvaigždžių Natalija Bunkė paskelbė savo grandiozinių gastrolių „Kosmosas“ datas. Atlikėjos koncertinio turo šou gruodžio mėnesį bus surengti keturių didžiųjų šalies miestų arenose: gruodžio 8 d. „Avia Solutions Group“ arenoje Vilniuje, gruodžio 25 d. „Švyturio“ arenoje Klaipėdoje, gruodžio 26 d. „Šiaulių“ arenoje Šiauliuose ir gruodžio 30 d. „Kalnapilio“ arenoje Panevėžyje. Koncertų metu skambės tūkstančius širdžių pavergę populiariausi N. Bunkės hitai ir naujos dainos, susirinkusiųjų taip pat laukia nepakartojama „Tina Dance“ šokėjų programa, specialiai šioms gastrolėms dizainerių kurti kostiumai, scenografija ir ypatingi garsių svečių pasirodymai.

Atlikėjo Manto Jankavičiaus koncertas „12 violončelių“
Gruodžio 14 d. Vilniuje, gruodžio 29 d. Klaipėdoje

Talentingasis ir charizmatiškasis atlikėjas Mantas Jankavičius kviečia savo gerbėjus į ypatingą šventę – 25-erių metų scenoje gimtadienį. Šio jubiliejaus proga, kartu su talentingiausiais šalies profesionalais, dainininkas sukūrė autentišką muzikos, teatro ir kino šou, kurį privalo pamatyti kiekvienas. Koncerto „12 violončelių“ metu skambės tiek populiariausi M. Jankavičiaus kūriniai, tiek ir naujausi jo singlai, kuriuos šis atliks su 12 violončelių orkestru ir gyvo garso grupe. „Tai nėra tik koncertas, tai – gyvenimas ir filosofija, kuri susijungs į bendrą visumą. Dvylika istorijų, dvylika svarbiausių mano gyvenimo epizodų – nuo vaikystės lengvumo, paauglystės maišto, iki brandos, šeimos, projekcijos į ateitį ir galiausiai – senatvės. Šiame pasirodyme papasakosiu savo istoriją, tačiau manau, kad kiekvienas joje atpažins ir dalį savęs – juk visi esame truputį panašus“, – sako atlikėjas.

Atlikėjos Laimos Vaikulės koncertas
Gruodžio 28 d. Vilniuje

Lietuvos publikos itin mylima Latvijos scenos žvaigždė Laima Vaikulė sugrįžta į mūsų šalį ir gruodžio 28 d., kartu su trupe „Freedom Ballet“ ir scenos bendražygiu Janis Stibelis, čia surengs vienintelį savo pasirodymą. Ypatingą vakarą skambės visi žinomiausi atlikėjos kūriniai, scenos padangėje girdimi jau ne vieną dešimtmetį, o ryški jos asmenybė, kaip įprasta, tikrai nepaliks abejingų.

Atlikėjos Evgenya Redko koncertas „Odė Kalėdoms“
Gruodžio 30 d. Vilniuje

Šių metų tarpušvenčio savaitę karūnuos didžiausias išskirtinio balso savininkės ir lietuviškos muzikos deive tituluojamos artlikėjos Evgenya Redko karjeros koncertas, gruodžio 30 dieną vyksiantis sostinėje, „Compensa“ koncertų salėje. Jo metu skambės žinomiausi atlikėjos kūriniai, susirinkusiuosius džiugins ir kviestiniai scenos svečiai, gyvo garso grupė, naujos dainų aranžuotės, specialiai šiam pasirodymui sukurta choreografija ir šviesų režisūra. „Ilgą laiką svajojau apie šį koncertą ir pagaliau artėja tas išsipildymo momentas. Gyvenu su tikslu sukurti jums nepamirštamą Naujametinę patirtį“, – sako E. Redko bei teigia, jog šiam muzikiniam pasirodymui ji pradėjo ruoštis dar vasarą.

Dainoto Varno ir Kauno bigbendo „Naujametinis Frank Sinatra Show“
Gruodžio 31 d. Vilniuje

Dainotas Varnas bei Kauno bigbendas kviečia visus Naujametinį vakarą pasitikti kartu bei pasiklausyti pačių populiariausių legendinio dainininko Franko Sinatros dainų. „My Way“, „Strangers in the Night“, „Fly Me to the Moon“, „Under My Skin“, „Love and Married“, „New York, New York“ – bene kiekvienam puikiai žinomi Amerikos legendos superhitai, kurie gruodžio 31-ąją suskambės Vilniaus „Avia Solutions Group“ arenoje vyksiančiame koncerte. Tai – ne pirmas kartas, kada D. Varnas atlieka F. Sinatros dainas, tačiau, kaip teigė pats dainininkas, šiems pasirodymams jis rengiasi labai kruopščiai – tarsi aktorius pagrindiniam vaidmeniui: „Perskaičiau, ką tik radau apie patį Sinatrą, domėjausi to laikmečio amerikietiška muzika, mada, elgesio normomis, net kalbos maniera“, – sakė D. Varnas. Jis įsitikinęs, kad kiekvienas, pasirinkęs vakarą praleisti su „Naujametiniu Frank Sinatra Show“ širdyje išsineš bent kruopelę gerumo, grožio ir džiaugsmo.

Atlikėjos ,,Jazzu“ koncertas „Karma“
Gruodžio 30 d. Vilniuje

Viena ryškiausių šalies muzikos žvaigždžių – atlikėja Justė Arlauskaitė-Jazzu šių metų gruodžio mėnesį surengs savo koncertinį turą „Karma“. Šio areninio šou pavadinimas parinktas neatsitiktinai – kaip teigia atlikėja, koncerto metu gerbėjai turės galimybę pasinerti į įvairiausių spalvų kupiną muzikinę kelionę, kurios tikslas – pripildyti kiekvieną geriausios energijos ir kvapą gniaužiančių įspūdžių.

Atlikėjos Jessicos Shy koncertinis turas „Pasaka“
Gruodžio mėnesį

Dainininkė Jessica Shy pradeda didžiausias savo karjeros koncertines gastroles – dar vasarą grandiozinį šou po atviru dangumi Klaipėdoje surengusi dainininkė gruodžio mėnesį gerbėjus sukvies į didžiausias Lietuvos arenas. „Šis turas – mano antrojo albumo „Pasaka“ pristatymas. Koncertuose klausytojai turės galimybę išgirsti specialiai paruoštą naują programą, kurią papildys ne tik naujausios, bet ir klausytojų seniai pamėgtos mano dainos. Pasirodymų metu taip pat parodysime dar niekur nematytą ir unikalią scenografiją, tad kviečiu savo ištikimiausius gerbėjus ir žmones, kuriuos lydi mano muzika, atvykti į artimiausią jums miestą ir kartu praleisti nepamirštamą vakarą“, – sako atlikėja. Jessicos Shy koncertai vyks didžiausiuose Lietuvos miestuose – Kaune, Klaipėdoje, Vilniuje, Šiauliuose ir Panevėžyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją