Kovo 11-ają, Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dieną, M-1 radijo stočių grupės radijo stotys M-1, M-1 Plius ir LIETUS paminės kaip niekada vieningai – savo klausytojams pristato specialią trijų valandų tiesioginę transliaciją „Kartu už laisvę!“, rašoma spaudos pranešime.

Pirmoji istorijoje bendra radijo stočių transliacija vyks nuo 10:00 iki 13:00 valandos. Tiesioginiame eteryje skambės įvairių atlikėjų dainos, klausytojai išgirs pokalbius su ryškiomis Lietuvos asmenybėmis bei bus raginami palaikyti brolius Ukrainoje, kurie už savo laisvę šiandien stoja visa širdimi.

Vienas iš pagrindinių akcijos tikslų – visas radijo stočių M-1, M-1 Plius ir LIETUS gautas pajamas už Kovo 11-osios dienos radijo reklamą skirti nacionaliniam savanorių koordinavimo centrui „Stiprūs kartu“, kurie rūpinasi nukentėjusiais nuo karo Ukrainoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Dalintis
Nuomonės