Šio turo metu dainininkė atliks ne tik visų pamėgtus savo kūrinius, kaip „Baltas rytas“, „Dainų daina“, bet ir naujausias savo dainas. Viena iš jų R. Čivilytė su gerbėjais dalinasi jau šiandien.

Daina „Muzikos kalba“ – R. Čivilytės ir jos dukros Agnetos Gabalytės duetas. Kartu plačiajai publikai dainavusios LNK televizijos projekte „Žvaigždžių duetai“ šiame kūrinyje, kaip ir įprasta, skamba itin darniai.

„Dainuoti duetu su dukra – žmogumi, kuris toks artimas širdžiai ir tuo pat metu yra lygiavertis partneris muzikoje – neįkainojama ir be galo įdomi patirtis, – džiaugėsi Rosita. – Mums abiems, gyvenančioms muzika, kalbančioms muzikos kalba, ši daina tapo lyg savotišku himnu jai.“

Rosita džiaugiasi, kad, nors kurį laiką aktyviai nekoncertavo, muzika ir kūryba iš jos gyvenimo niekur nedingo – atvirkščiai, „susikaupė“ naujų patirčių ir dainų, kuriomis norisi pasidalinti su savo klausytojais.

„Manau, tiek naujų dainų pristatymui, tiek koncertiniam turui tiesiog atėjo laikas, - pamąstymais dalinosi dainininkė. – Mane labai įkvepia ir skatina šiuo metu aplink mane esantys žmonės. Vienas jų – šios dainos muzikos autorius Marius Leskauskas. Būtent tokių žmonių vedama ieškau naujų įkvėpimų savyje ir noriu savo muzika dalintis su savo klausytojais.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (576)