„Per pandemiją pamatėme, koks iš tiesų yra valdžios požiūris į muziką, meno atstovus. Nesistebiu, kad kai kurie atlikėjai neturėjo iš ko pragyventi, tad uždarbiavo išvežiodami maistą. Aš pats per tą laiką negavau nė cento kompensacijos. Mes tiek metų stengėmės garsinti Lietuvą, stengėmės parodyti pasauliui, kokią aukščiausio lygio muziką kuriame, o per pandemiją paramos taip ir nesulaukėme“, – pasakoja E. Dragūnas.

Selui teko atšaukti arba į vėlesnes datas perkelti ne vieną ilgai planuotą koncertą, tačiau, paskelbus apie atlaisvinamas karantino sąlygas, susitikti gyvai pagaliau vėl bus įmanoma. Pirmasis „Sel“ pasirodymas birželio 18 dieną organizuojamas Šiauliuose, po atviru dangumi, muziejui priklausančiame parke ir bus ypatingas ne tik savo netradicine vieta.

„Galiu patikinti, kad mes išlaikysime kokybės kartelę ir koncertui ruošiamės dar stipriau, nei prieš tai, juk tiek ilgai laukėme, kada tai taps vėl įmanoma. Renginys vyks Ch. Frenkelio rūmų parke, tokia aplinka kiek neįprasta, tačiau įpareigoja pasistengti. Planuojama ypatinga scena, žmonių skaičius nebus ribojamas, tačiau labai noriu visų paprašyti elgtis atsakingai, jei jums nesunku, dėvėkite kaukes, o pasijutę prastai geriau pabūkite namuose. Po tiek laiko tylos užtikriname, kad, jei tik vėl nepasikeis reikalavimai, surengsime daugiau koncertų, tad pasimatyti progų dar tikrai bus! Dabar svarbiausia – visų mūsų saugumas ir sveikata, o gerą nuotaiką garantuojame kiekvienam, perkančiam bilietą“, – sako E. Dragūnas.

Po Šiaulių kitas „Sel“ koncertas rengiamas liepos 3 dieną Klaipėdos Vasaros estradoje, rugsėjo pradžioje – Vilniaus Kalnų parke. Metų pabaigoje grupė ketina tęsti tradiciją ir gerbėjus sukviesti į didžiąsias šalies arenas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)