E. Dragūnas DELFI patikino, jog koncertui yra pasiruošęs ir jam artėjant jaučiasi gerai: „Visus sveikinu su Kalėdomis! Šiandien mes grojame Šiauliuose, o rytoj Panevėžyje, tai tiesiog kviečiu atvykti pasilinksminti.“

Paklaustas, ar yra miestas, kuriame jam labiausiai patinka koncertuoti, E. Dragūnas atskleidė, jog jis išskirtų tokius didžiuosius miestus, kaip Vilnius, Kaunas ar Klaipėda, tačiau nenuvertino ir mažesniųjų: „Man, žinokite, visur vienodai patinka ir gera.“

Atlikėjas taip pat papasakojo, jog koncertas savo programa nesiskirs nuo jau neseniai įvykusio Kaune.

DELFI primena, jog Kaune garbė apšildyti SEL pasirodymą įspūdingiausiame visų laikų Lietuvoje organizuotame šou teko ne mūsų šalies atlikėjams ar didžėjams.

Specialiai į Lietuvą dėl SEL šou „360“ iš Didžiosios Britanijos atvyko vietos žvaigždė Hilton Caswell – puikiai žinomas didžėjus ir prodiuseris.

„Grupės SEL muzika yra labai įkvepianti ir puikiai sukurta. Nekantrauju kada galėsiu groti šalia tokio išskirtinio atlikėjo“, – sakė kultinės Lietuvos grupės šou apšildęs svečias iš Anglijos.

Viso koncerto metu E. Dragūnas laisvai vaikščiojo po arenos viduryje sukonstruotą sceną. Tai bene pirmas kartas, kai scena statoma, ne arenos krašte, o viduryje. Kvadrato formos sceną gaubė tinklas, kuris pasirodymų metu nušvito įvairiausiu apšvietimu. Kaip ir kiekviename SEL koncerte, šiame taip pat netrūko apšvietimo, garso kokybės ir kitų šou elementų.

Daugiatūkstantinę minią E. Dragūnas audrino ne tik atikdamas naujausias dainas, bet ir legendiniais tapusius kūrinius.

Ilgą laiką su E. Sebrova scenoje pasirodydavęs atlikėjas, po skyrybų su ja, šiame koncerte dainavo kartu su soliste Silvija Pankūnaite.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)