„Jaučiu, kad „kabo“ laukimas, o ką gi atsakysiu dabar aš. Nuliūdinsiu visus „geranorius“ – esu blaiva ir blaiviai vertinanti situacija. Yra taip, kaip yra. Advokatai jau nagrinėja visą medžiagą, ir ruošia visa tai teismui“, – feisbuke rašė moteris. Vos jai pranešus, kad koncertai atšaukiami, komentatoriai ėmė lieti neviltį, ne vienas kaltino ją esą alkoholio vartojimu ir dėl to neatsakingu požiūriu į darbą.

„Viskas be abejo yra labai nemalonu. „Organizatorius“, sugadinęs mums visiems šventes, ne tai, kad neprisiėmė atsakomybės, bet dar ir drabstosi purvais. Pirmyn!

Yra sutartis, yra juristai, ir nemanau, kad bus labai sudėtinga viską sudėlioti į savo vietas. Aišku, pirmoj eilėj labai gaila Jūsų, kurie buvote pasiruošę šventei, o ir mes buvome parengę Jums gerą programą, prie kurios repeticijose dirbome ne vieną savaitę. Gaila. Liūdna.

Bet yra kaip yra.

Noriu tik patikinti, kad visi koncertai, kurie yra paskelbti Alytaus, Klaipėdos, Panevėžio, Šiaulių arenose, ir kuriuos organizuoja Elegijus, tikrai įvyks, ir tikrai taip pat galingai, kaip buvo Kaune ir Vilniuje. Manau, laikas jau parodė, kad mūsų, būtent mūsų pažadais yra pagrindas tikėti.

Ir daugiau jokių „organizatorių“. Tik patys!!! Štai toks ir yra mano atsakas“, – rėžė Dž. Butkutė.

Šįryt Džordana atšaukė koncertus pareikšdama, kad organizatorius neišpildė jos reikalavimų ir elgėsi neatsakingai. Anot jos, koncertus organizavęs Gytis Žitkauskas pareiškė, kad neturi pinigų reikiamos aparatūros nuomai: „Nėra pinigų aparatūrai! Kaip tai įmanoma? Kur pinigai? Juk žmonės pirko bilietus! Iš anksto planuota apgaulė? Bet juk yra pasirašyta sutartis! Nesuprantu. Sugadintos šventės, pavogtos dovanos, liūdna... labai liūdna ir apmaudu.“

Pats Gytis netrukus paviešino laišką, kuriame išdėstė savo versiją: „Jums rašo tas blogasis Grinčas, Dž. Butkutės koncertų Marijampolėje organizatorius Gytis Žitkauskas. Rašau būtent todėl, kad matau neteisybę, melą ir tiesiog elementarius vaikų žaidimus. Esu dirbęs su daugybe atlikėjų ir su nei vienu iki šiol neturėjau jokių problemų. Šį kartą viskas buvo kitaip.

Kiekvieno profesionalaus atlikėjo vadybininkai dar prieš pasirašant sutartį atsiunčia reikalingos technikos sąrašą. Dž. Butkutei reikalingos technikos sąrašo iš Elegijaus nesu gavęs iki dabar. Nei apšvietimo, nei įgarsinimo. Visus techninius reikalavimus Džordanai, kurie man iš karto pasirodė įtartini, nes ten buvo tik garsas, juos gavau iš visiškai su šiuo renginiu ir Džordana nesusijusių žmonių. Todėl sužinoti, ar tai oficialus technikos sąrašas, man taip pat nepavyko“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (507)