Kai kurių jos įrašų socialinėje žiniasklaidoje komentarų skiltyje vienas vartotojas parašė: „Fotografuoti savo išlinkimus mokyklos klasėje nėra gerai, manau, kad ilgai mokykloje nedirbsi“.

Kitas pridūrė: „Savo figūros ypatybių nepakeisi, bet gali pakeisti aprangą ir pozas“.


Nesusilaikė ir trečias: „Mokytoja fotografuoja savo užpakalį ir vilki itin aptemptais drabužiais? Tokius dalykus reikėtų pasilaikyti sau. Skelbti tokias nuotraukas, darytas klasėje, mažų mažiausiai nederama“.

Ir tai dar ne visi komentarai: „Kas nors išmeskite ją iš ten, vaikams nereikia matyti tavo plastinių operacijų rezultatų, jiems nereikia tavo seksualumo“.

Žinoma, drąsioji Menų mokytoja kritikams skolinga neliko.


„Vienas dalykas, į ką norėčiau atkreipti dėmesį, yra mamos mano mokykloje, konkrečioje mokykloje, kur dirbu mokytoja. Tos mamos yra didžiausios mano gerbėjos. Yra tekę matyti, kaip jos gina mano garbę ir gerą vardą. Man labai baisu ir liūdna, kad kažkam iš tikrųjų kliūva tokie dalykai. O aš labai laiminga. Ir vis dar dirbu mokytoja. Dievinu savo darbą. Gyvenu taip, kaip man atrodo teisinga. Mane myli. Esu labai patenkinta savo gyvenimo pasirinkimais“, – atšauna Menų mokytoja.


Prie jos vaizdo įrašo, kuris sulaukė didžiulio palaikymo, vienas žmogus parašė: „Tu visada buvai nuostabus žmogus su didžiule širdimi. Neleisk neigiamoms emocijoms kenkti tavo pasauliui. Linkiu gražiausių dalykų ir siunčiu linkėjimus“.


Kitas komentatorius teigia: „Labai norėčiau, kad būtum mano mokytoja, ir linkiu kai kuriems žmonėms elementaraus adekvatumo. Tarsi pasaulyje nebūtų didesnių problemų“.

„Ir toliau būk savimi, nes atrodo, jog esi puiki pedagogė, tad nesustok!!!“, – drąsino dar vienas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)