Oficialiame atidaryme dalyvavo įtakingi kviestiniai svečiai. Tarp jų – „Birštono mineralinių vandenų“ valdybos pirmininkas Norbertas Pranckus, programinės įrangos korporacijai „TeleSoftas“ vadovaujantis Algirdas Stonys, Birštono merė Nijolė Dirginčienė, Lietuvos viešbučių ir restoranų asociacijos prezidentė Evalda Šiškauskienė ir kiti, rašoma pranešime spaudai.

Raudonas kilimas, fakelai ir ultravioletinės šviesos

Pristatymo organizatoriai kviestinei publikai sukūrė renginį, kupiną nestandartinių sprendimų. Besirenkantys svečiai į viešbutį žengė raudonu kilimu.

Įėjimas buvo apšviestas besikeičiančiomis žaliomis ir rožinėmis spalvomis. Išskirtinio renginio įspūdį stiprino degantys fakelai. Atvykusieji įsitaisė ant salėje esančių lovų su baldakimais. Renginio erdvė buvo apšviesta ultravioletinių lempų šviesomis.

Su vakaro svečiais pasisveikino ir apie vakaro pradžią paskelbė ego personažo balsas, kuris prisistatė esantis pirmosios ego ambasados Baltijos šalyse atstovas. Svečiai spėliojo, kas veda renginį. Balsas jiems atrodė girdėtas. Tačiau publika nematė atidarymo vedėjo – žinomo aktoriaus Jokūbo Bareikio.

Renkinio akimirkos ir svečiai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (215)