„Reddit“ vartotoja Melody paskelbė nuotrauką su mažyliu, kuris mūvi sauskelnėmis „Huggies Little Movers Slip-On Diaper“. Ji tvirtina, kad jo kojos šioje nuotraukoje atrodo neproporcingai, rašo „The Sun“.

Sauskelnių reklama (Reddit.com nuotr.)

11 mėnesių dukrytę auginanti mama užfiksavo šį kadrą ir kitų vartotojų klausė: „Ar tik man taip atrodo, ar „Huggies“ fotošopu padarė tarpą tarp mažylio šlaunyčių?“.

Šioje reklamoje matyti stovintis vaikas, mūvintis apmaunamomis sauskelnėmis, „dėl kurių verta atsistoti“, tačiau į akis krinta nenatūraliai atrodantis tarpas tarp kojyčių. „Atrodo, kad nuotrauka buvo koreguojama“, – „Yahoo Parenting“ sakė Melody.

Jos pastaba sulaukė komentarų, kuriuose vartotojai sutiko su jos nuomone: „Tikrai koreguota, kaip madų žurnaluose, kuriuose modeliai atrodo pernelyg liekni ar pernelyg tobuli.“

„Galima rasti daug liesų kūdikių, bet šioje nuotraukoje apatinės kojų dalys tikrai atrodo storesnės. Jos tikrai anatomiškai keistos“, – rašė vienas vartotojas. „O taip, nuotrauka atrodo fotošopinta. Kaip bjauru keisti kūdikio kūną! Jau nuo tokio amžiaus prasideda gėdinimas, fu“, – teigė kitas. Kiti vartotojai kėlė kitokias versijas, kodėl vaiko kojelės atrodo iškraipytos, bet dauguma jų sutiko, kad vaizdas yra nenatūralus.

„Tikrai atrodo keista. Galbūt vaikas tiesiog stovėjo juokingu kampu?“, – rašė vienas. „Man atrodo, kad reklamoms su kūdikiais korekcijos yra nereikalingos. Visi kūdikiai yra nuostabūs ir gražūs. Kūdikis yra tobulas, koks jis bebūtų“, – pridūrė Melody. „Turiu galvoje, ar nemylime savo kūdikių, kad ir kaip jie atrodytų? Ši reklama nėra vykusi“, – sakė ji.

Netrukus „Huggies“ išplatino pranešimą, kuriame paneigė įtarimus, kad jie kompiuterinėmis programomis koreguoja mažųjų modelių išvaizdą. „Visi kūdikiai yra skirtingi – savo nuotraukose mes siekiame išryškinti šiuos skirtumus, kasdienius tyrinėjimus bei netvarką“, – „Daily Mail Online“ sakė atstovas spaudai Terry Balluckas.

„Reklamuoti savo produktus mes visada kviečiama realaus gyvenimo klientus ir mūsų produktų vartotojus, ir mes savo reklamose bei fotografijose nekoreguojame kūdikių figūros“, – tvirtino jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)