Pabaigai paliekami geriausieji

Viena paskutinių, tačiau tikrai neprasčiausių, priešingai, viena geriausių ir garsiausių Lietuvos atlikėjų, kviesiančių paskutiniam šokiui – auksinėmis raidėmis į sąrašą įrašoma Jessica Shy, teigiama pranešime spaudai.

Dabar Jessicą tikrai galima vadinti Lietuvos muzikos megažvaigžde. Šių metų pradžioje, jaunimo numylėtinė Jessica Shy muzikos asociacijos metų apdovanojimuose „M.A.M.A“, su hitais „Rožė“, „Viskas ką turiu“, „Šokam lėtai“, ir praėjusių metų vasaros hitu „Tyliai pakuždėk“ pelnė „Metų pop atlikėjos“ titulą.

Prie geriausių atlikėjos hitų puikuojasi ir visai nauji, dar šiais metais išleistame albume „Pasaka“ įrašyti kūriniai, šiandien skambantys radijo topuose: „Dėl tavęs“, „Nieko nieko“, ir visi likę atlikėjos singlai, kurie visi iki vieno sulaukia klausytojų simpatijų.

Tramplinas į karjeros viršūnę

Muzika ją lydėjo nuo pat vaikystės, tačiau ar galėtumėte patikėti, kad atlikėja kadaise abejojo dėl savo pasirinkimo? Laimei, pasirodymas su Džordana Butkute jos koncertiniame ture tuomet dar kylančiai žvaigždei tapo lemtingu, po kurio ji suprato, kad jos vieta scenoje. Be abejonės visi sutiktų, kad be Jessicos Shy muzikos padangė tikrai nebūtų tokia šviesi, kokia yra šiandien.

Prieš keletą dienų, Jessica Shy sudrebino Klaipėdą: „Vasaros estradoje“ ji surengė didžiausią vasaros šou, ir didžiausią šou po atviru dangumi savo karjeroje, kuriame šėlo tūkstančiai gerbėjų.

Džiugi žinia, kad šis kartas pajūryje atlikėjai šiemet tikrai ne paskutinis. Visi festivalio svečiai turės galimybę su geriausiais Jessicos Shy hitais ir šokiais atsisveikinti su smėlėtu „Karklės“ paplūdimiu ir festivaliu jau rugpjūčio 11-13 dienomis.

Iki festivalio ant jūros kranto lieka vos mėnuo

Atkreipiame dėmesį, kad rugpjūčio 15-oji, Žolinė – nedarbo diena, todėl iš anksto verta pasiplanuoti atostogas ir likti pajūryje ilgiau!

Labiausiai nekantraujantiems festivalio vartai atsivers jau ketvirtadienio vakarą (18 val.), todėl jie galės įsikurti festivalio kempinge ir nusiteikti pilnam pramogų ir muzikos savaitgaliui.

Paskutinį kartą „Karklėje“ pasirodys pasaulinės ir Lietuvos muzikos žvaigždės: Rag‘N‘Bone Man, Sigala, Olivia Addams, Dynoro, Benassi Bros feat. Dhany, festivalio ambasadoriai Marijonas Mikutavičius ir Dj Jovani, KOMODO&THOMAS SYKES, BrainStorm, Vidas Bareikis, 8 Kambarys, Natalija Bunkė, Gamka, Flying Saucer Gang, B.a, FC Baseball, Psichas, Katarsis ir daugelis kitų.
Netrukus grįšime su dar keletu naujienų ištikimiausiems gerbėjams ir tiems, kurie ruošiasi įsimintiniausiam vasaros nuotykiui, smėlėtame Lietuvos pajūryje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)