„Delfi rytas“ laidoje mados kūrėjas L. Svirplys atskleidė, kad festivalių metu jie su R. Latviu turės didžiulę studiją po atviru dangumi. Į ją bus kviečiami pasipuošti visi norintys.

„Viena iš mūsų veiklų – žmones perrengti arba paturbinti jau turimus drabužius. Nusifotografuoti prie mūsų sukurtos sienelės, kurios tema – užkulisiai“, – laidoje pasakojo R. Latvys.

Mados kūrėjai pabrėžė, kad studijoje bus galima rasti Lietuvos dizainerių drabužius.

„Jei tikrai norės, leisime užsidėti ir nusifotografuoti, pajusti dizaino esmę. Bus ir blizgučių stotis, vizažas. Kviečiame nusifotografuoti, keisti drabužius ir drąsiai į mus kreiptis“, – būsimus festivaliautojus ragino L. Svirplys.

O kur vyks balsavimas? Jį bus galima rasti naujienų portale Delfi esančioje „Festivalizuokis“ rubrikoje, kurioje skaitytojai išrinks 10 stilingiausių, o mados kūrėjai – penkis.

Išrinkus nugalėtojus jų laukia išskirtiniai prizai – momentiniai fotoaparatai ir kvietimas į asmeninę konsultaciją apie įvaizdį su L. Svirpliu ir R. Latviu.

Daugiau apie stilingiausio festivalio dalyvio konkursą – aukščiau esančiame Delfi TV laidoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją