Pirmajame pusfinalyje, kuris Lietuvos laiku bus transliuojamas nuo 22 val., o vietos laiku – 21 val. Silvester Belt pasirodys trečias. Linkėdami didžiausios sėkmės į Malmės areną 11 val. 30 min. atlikėją išlydėjo Lietuvos žiniasklaidos atstovai.

Konkurso dalyvių ir žurnalistų bei fotografų Silvester Belt yra vertinamas dėl nuoširdumo, mandagumo, paprastumo ir puikaus humoro jausmo. Čia, „Eurovizijos“ užkulisiuose, mūsų šalies atlikėjas yra labai gerai pažįstamas ir mėgstamas.

Maloniai prieš išvykdamas autobusu į areną Silvester kalbėjo ir su Lietuvos žiniasklaida.

Kaip nusiteikęs prieš kelionę?

Puikiai nusiteikę, saulytė šviečia. Esame labai pasiruošę, labai laimingi. Šiandien dieną pradėjome jautriai – daug emocijų viduje. Tačiau labai laukiu vakaro.

Ar pavyko išsimiegoti po vakarykštės repeticijos?

Tikrai pavyko. Buvau su drauge, uždėjo man kaukę, nuramino. Išsimiegojau puikai.

Kaip vakar viskas praėjo?

Vakar keistokai. Kaip ir jauti tas emocijas, bet žinai, kad tai nėra transliuojama ir ne iki galo tikra. Džiugu, kad kai repetuojant skelbė, kas patenka į finalą, mes patekome (juokiasi).

Ar turi šiandien kažkokią nuojautą?

Nuojauta nuo pačių pradžių buvo tokia, kad pateksime į finalą. Manau, kad mums viskas puikiai pavyks.

Ar jaučiasi jaudulys?

Jau pradėjau tikrai jausti. Tačiau jis toks, kurį galiu kontroliuoti. Jis labai draugiškas ir tikrai neišmuš manęs iš vėžių.

Ar neįvyko jokių nesklandumų? Turi visus daiktus, aprangą, aksesuarus?

Taip, viskas supakuota, laukia autobuse. Jau išvykstame ir viskas paruošta.

Ar didžiausias ramstis, šeima, šiandien stebės tave čia ar kitapus ekranų?

Taip, didelė šeimos dalis bus arenoje. Labai nekantrauju. Tikiuosi, pavyks neapsiverkti nuo tų emocijų. Ačiū labai visiems, pavarysim!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)