Iš užsienio atvykę operatoriai filmavo šokantį ir dainuojantį būrį. Užsieniečiams, akivaizdu, lietuvių kalba – ne kliūtis. Pasitaikė lietuviškai dainuojančių ne tik priedainį, bet ir uždainį.

Silvester Belt gegužės 11-ąją į sceną žengė 6-asis. Primename, kad eilės tvarka pasislinko iš konkurso finalo pašalinus Olandijos atstovą. Tad balsuoti už S. Belt žiūrovai kviečiami už 7 numerį. S. Belt pasirodė iš karto po Izraelio atstovės.

Garsieji „Luktelk“ dainos žodžiai užbūrė į areną susirinkusius žiūrovus – jie negailėjo lietuviui gausių aplodismentų ir palaikančių šūksnių. Įspūdingą pasirodymo atmosferą padėjo sukurti ne tik šokėjai, pasirodę šalia atlikėjo, bet ir įspūdingi scenos vaizdo efektai. Dianų konkurso pabaigoje paaiškės, kurią vietą šiemet užėmė Lietuvai atstovaujantis Silvester Belt.

Delfi primena, kad anksčiau šeštadienį prie Malmėje esančio viešbučio rikiavosi žiniasklaidos atstovai iš Lietuvos. Į areną, kur vyksta „Eurovizijos“ finalas, išlydėtas Lietuvai atstovaujantis Silvester Belt.

Prieš kartu su delegacijos atstovais lipdamas į autobusą, atlikėjas sutiko atsakyti į kelis klausimus. Paklaustas, kokia buvo pirma mintis pabudus ryte, jis teigė negalinti patikėti, kad pagaliau atėjo lemtingoji diena.

„Tiek laiko laukėme, tiek laiko ruošėmės ir stresavome, ech, labai greitai atėjo viskas“, – šypsojosi atlikėjas.

Jis teigė, kad vakar repeticijose jam puikiai sekėsi, viskas praėjo labai sklandžiai.

„Visi atsistojome ten, kur turėjome atsistoti. Tikiuosi, kad šiandien energijos bus dar daugiausiai. Kol kas esu puikios nuotaikos. Vakar buvau šiek tiek pridusęs. Užkulisiuose buvo labai daug keistos energijos. O šiandien, tikiuosi, jau viskas bus prasisklaidę. Ir visi ramūs džiaugsmingi galėsime džiaugtis švente“, – sakė Silvester Belt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją