Praėjusioje laidoje susumavus komisijos ir žiūrovų balus, paskutinėje vietoje atsidūrė Eugenijus Andrulis ir Rasa Stoškuvienė. Šiai porai šį šeštadienį ypatingai reikia palaikymo, nes mažiausiai balų surinkusiai porai teks atsisveikinti su „Žvaigždžių duetais”. Tai paaiškės jau šįvakar, tiesioginio balsavimo metu per LNK.

Laidos pabaigoje paaiškėjo, kad daugiausiai žiūrovų palaikymo šįkart sulaukė seserys Chlevickaitės, o mažiausiai - Agneta ir Rosita. Tiesa, visų porų rezultatai skyrėsi nežymiai.

Susumavus dviejų laidų žiūrovų ir komisijos rezlytatus paaiškėjo, kad pirmąja vieta vėl džiaugiasi Jonas ir „Pop Ladies". Paskutinė vieta atiteko Eugenijui Andruliui ir Rasai Stoškuvienei. Jiems tenka atsisveikinti su projektu. Ar visam laikui - dar nežinia, nes komisijos pirmininkas DOnatas Katkus turi veto teisę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (169)