„Aš niekada taip nesijaudinau. Tai paskutinis laiptelis, po kurio prasidės profesionalus muzikinis darbas“, – laidoje kalbės vaikinas.

L. J. Liutkus „X Faktoriuje“ jau ne pirmą kartą pasirodys apsivilkęs uniformą. Tai ne vaikino įvaizdžio dalis. Laurynas – vienas pirmųjų Lietuvos savanorių, prisiekusių tarnauti tėvynei. „Verkia tik silpnieji“, – įsitikinęs 23 metų vaikinas.

Tačiau vilnietį šaukia ne tik tėvynė. Muzika ir scena – sena Lauryno siekiamybė. Atrankoje Laurynas iš teisėjų sulaukė keturių „taip“ ir atkeliavo į „Kėdžių iššūkį“. Lietuvos kariuomenės vadovybė išleido vaikiną į naują, svarbiausią projekto etapą.

„Turėčiau galvoti apie pasirodymą, bet galvoju apie paskutinius kuopos vado žodžius, kad nepadaryčiau kariuomenei gėdos. Dabar mąstau, kaip įvykdyti įsakymą“, – sakys Laurynas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)